31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olan Dr. Ömer Selim Alan, İnağzı Mahallesinde düzenlenen ve yoğun bir kalabalığın olduğu miting’de ‘Zonguldak hayali için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Düzenlenen mitinge Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan, AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Tülay Sayılı, AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek, belediye meclis adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Dr. Ömer Selim Alan yaptığı konuşmada, “İnağzı istikrarın sürmesi ve gerçek belediyecilik ile hizmetlerimizin devamı için hazır ve kararlı” dedi.

Alan konuşmasında, “İnağzı Mahallemizin kıymetli sakinleri ile muhteşem bir atmosferde buluştuk, sıcak gönüllerinde huzur bulduk, destekleriyle güçlendik” diyerek şunları söyledi:

“Allah’ın izniyle şehrimize ve siz kıymetli hemşehrilerimize hizmet yolundan asla dönmeyeceğiz.

Şehrimizin her bir vatandaşı için daha yaşanabilir bir  Zonguldak hayali için gece gündüz çalışıyoruz.

Sizlerin desteği ve katkılarıyla daha güzel bir gelecek inşa etmek için kararlılıkla ilerliyoruz.

Yeni dönemde bir çok hizmetimizi yine kıymetli mahalle sakinlerimiz ile buluşturacağız inşallah.

Birlikte el ele vererek, hem şehrimizi hem mahallemizi en iyi noktalara taşıyacağız.

Bizleri müthiş bir samimiyet ve coşku ile karşılayan güzel hemşehrilerim; sağ olun, var olun.

İyi ki varsınız”
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da konuşmasında, “Seçime günler kala mahalle mitinglerimize hız kesmeden devam ediyoruz” diyerek şöyle dedi:

“Bu akşam İnağzı mahalle mitingimizi kıymetli hemşehrilerimizin büyük katılımı ile coşku ve heyecan içerisinde gerçekleştirdik. Hemşehrilerimiz ile birlikte ‘31Mart akşamı şehrimizi Cumhur İttifakı’ adayımız Dr. Ömer Selim Alan’la hizmet ve eser belediyeciliği ile yola devam diyerek, durmadan yorulmadan çalışmaya, projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı da, Büyük heyecan ve coşkuyla İnağzı’nda gerçekleştirdiğimiz buluşmamızda, Zonguldak  bir kez daha 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın zafer işaretini gösterdi. İlgilerinden dolayı tüm İnağzılı kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Whats App Image 2024 03 29 At 09.41.11 (4)

Whats App Image 2024 03 29 At 09.41.11 (1)

Whats App Image 2024 03 29 At 09.41.11 (2)

Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor” Ankaraspor – Nazillispor maçıyla ilgili açıklama: “İncelemeye alınması gerekiyor”

Whats App Image 2024 03 29 At 09.41.11 (3)

Kaynak: Haber Merkezi