CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Sözcü TV canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Yavuzyılmaz, yerel seçim sürecinde hızlı bir şekilde ilerleyeceklerini ifade ederek, AK Parti’ye karşı bir siyasete odaklanacaklarını belirtti.

“YEREL SEÇİM BAŞLIKLI BİR SÜREÇ OLACAK”

Yavuzyılmaz, değişimin önemli olduğunu ifade ederek, “İçinde umut akıl barındıran bir değişim kavramı. Başlı başına çok şey ifade etse de büyütülmesi gerekiyor. Bu bakımdan bizim önce köklü bir değişime hem yaşamsal ve düşünsel anlamda devrime çevirmemiz gerekiyor. Umutlarımız var. Tartışmaları bir kenara bırakacağız. Bu kongre süreci sonunda kenetlenmiş bir partiyiz. AK Parti’ye karşı siyaset yapmak ve üretmek buna odaklanacağız. Yerel seçim sürecinde hızla ilerleyeceğiz. Çok geçmeden adaylarımızı açıklamamız gerekiyor. Yerel seçim başlıklı bir süreç olacak.” dedi.

“OMUZ OMUZA MÜCADELE EDİLECEK BİR SÜRECE GİRİYORUZ”

CHP’nin geçmişinden kopmayacağını aktaran Yavuzyılmaz, “Düne kadar yaptığımız bütün çalışmalar sonuçlar verdi. Kendimizi geliştirdiğimiz yeni bir yönetim anlayışla verimli bir çalışamaya odaklanacağız. Yeni bir değişim sürecini başlatırken daha fazla sokakta olacağız. Omuz omuza mücadele edilecek bir sürece giriyoruz. Vatandaşlarımızla daha iç içe olacağız. En öne çıkan özellik, ortak akıl kavramı bar. Bu kavram üzerinden istişareler yapılacak. Ortak akılın daha çok konuşulduğu bir süreç olacak. Bunları genel başkanımız yetkili organlarla tartışacak ve açıklayacak. Bizim aldığımız belirtilen bunlar.” Şeklinde konuştu.

Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı Tuncay Güngör son yolculuğuna uğurlandı

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu