Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Çaycumapolis memuru Oktay Ermişoğlu, Dereköseler köyünde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Yaklaşık üç yıldır kanser tedavisi gören ve hastalığı ilerlediği için vefat eden polis memuru Oktay Ermişoğlu Çaycuma İlçesi Dereköseler köyünde düzenlenen kalabalık bir cenaze töreni ile Kadılar Mahallesi Mezarlığı’na defnedildi.

Oktay Ermişoğlu'nun cenazesi önce baba evine götürüldü. Burada okunan Kur-an’ı Kerim ve duaların ardından helallik alındı. Cenazeye katılanların helallik vermesi üzerine, öğretmen olan eşi, "Oktay ölmeden önce herkese hakkını helal etti." ifadeleriyle duygulu ve hüzünlü anlar yaşandı.

Ermişoğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet polislerinden oluşan tören mangasının omuzlarında mahalle camisi önüne getirildi

Camide yapılan dini program ve İkindi namazının ardından yoğun cemaat katılımı ile cenaze namazı Çaycuma Müftüsü Rıdvan Karataş tarafından kıldırıldı.

Mezarlık yakınına kadar araçla getirilen tabut tekrar tören mangası tarafından kabristana kadar taşındı.

KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu KEİPA Zonguldak Toplantısında Filistin'e destek vurgusu

Defin işleminden sonra İl Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından polis Memuru Oktay Ermişoğlu'nun babasına Türk Bayrağı teslim edildi. 

Kaynak: Haber Merkezi