Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı! Bölgesel Amatör Ligde sezon Pazar günü bitiyor... Alaplı ligdeki yerini korudu, Ereğli baraja kaldı!

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta 13 hafta süren ilk yarı sona erdi. Eskişehirspor topladığı 29 puanla devreye lider unvanla girdi. Zonguldak temsilcileri Alaplı Belediyespor ile Ereğli Belediyespor 24’er puanla 5 ve 6’ncı sırayı paylaşıyor.

Düzce, Ankara, Alaplı, Ereğli ve Eskişehir’de oynanan 13’üncü maçlarında 4 takım galip geldi. Galip gelen takımları Gölbaşı Belediyespor, Alaplı Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve 1926 Polatlı Belediyespor oluşturdu.

Alaplı Belediyespor evinde Eskişehir Demirspor’u 5-0 mağlup etti. Bu galibiyetle birlikte sarı-mavi takım haftanın en farklı galibiyetini alan takım oldu. Alaplı ayrıca 35 golle, ilk yarıyı en golcü takım unvanıyla kapattı.

Ereğli Belediyespor saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Bolu Geredespor’u, 1-0 mağlup duruma düşmesine rağmen 3-1 yenmeyi başardı. Eflatun-Beyazlı takım, Cahit Terzi’nin yerine gelen İbrahim Karaduman yönetiminde oynadığı 4’üncü maçı da yenilgisiz geride bıraktı. Bu süreçte Ereğli, 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Gölbaşı Belediyespor evinde Eskişehir Yunusemrespor’u 4-1’le geçerken, 1926 Polatlı Belediyespor sahasında Çilimli Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. İlginçtir galip gelen dört takımı da ev sahibi takımlar oluşturdu.

Kaynaşlı Belediyespor-Sincan Belediyespor (0-0) ve Eskişehirspor-Ankara TKİ Spor (2-2) maçlarında skor eşitliği bozulmadı. Özellikle lider Eskişehirspor’un evinde 2 puan bırakması, en çok Zonguldak takımlarına yaradı.

Bu sonuçların ardından puantaj tablosu yeniden şekillendi.

İki puan kaybeden Eskişehirspor devre arasına 29 puanla lider girdi. Es-Es’in ardından 27 puanla 1926 Polatlı Belediyespor, 26’şar puanla Ankara TKİ Spor ile Geredespor, 24’er puanla Alaplı Belediyespor ile Ereğli Belediyespor geliyor.

KISA BİR ARA

Bölgesel Amatör Ligde ikinci yarı heyecanı 4 Şubat’ta başlayacak. Takımlar bu süre içinde ara transfer dönemiyle birlikte kadrolarına takviye yapabilecek.

İkinci yarının ilk haftasında Alaplı Belediyespor ligden çekilen Kozlu Belediyespor’la karşılaşacağı için 3-0 hükmen kazanacak. Ereğli Belediyespor ise Düzce deplasmanında Kaynaşlı Belediyespor’un konuğu olacak.

7’ncı grupta haftanın sonuçları, ikinci yarının ilk hafta maçları ve puan tablosu aşağıda...

SPOR SERVİSİ

12123-2121

Editör: Hüseyin EKİNCİ