Zonguldak'ın merkeze bağlı Beycuma beldesinde A.A. ile G.Ö. arasında yaşanan olayların ardından ‘Kadına taciz ve şiddet’ konuları bir kez daha gündeme geldi.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Beycuma beldesi Yılmazlar Sokak’ta evli olduğu öğrenilen A.A., 3 çocuk annesi G.Ö.’yü araç ile evinden aldı. Bir süre G.Ö. ile A.A. araç içerisinde konuştu. İddiaya göre daha sonra G.Ö. isimli kadın, daha önce vefat eden A.A.’nın oğluna küfür etti. Tartışmanın büyümesiyle birlikte kadının arabadan düştüğü öne sürüldü.

Kafasında çatlak meydana gelen kadın daha sonra hastaneye kaldırıldı.

A.A. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. A.A. yapılan işlemlerin ardından adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. İl Jandarma Komutanlığı’nın konuyu yakından takip ettiği öğrenildi.

Öte yandan, 3 çocuk annesi G.Ö.’nün sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edildiği öğrenildi.

Olayın ardından, bazı mahalleliler ise, G.Ö.’nün A.A. tarafından daha önce sözlü tacize maruz kaldığını ve A.A.’nın arabasına binmemesi yönünde G.Ö.’yü uyardıkları iddia edildi. Olayın araçtan düşme olmadığını düşündüklerini öne süren mahalleliler, “Bu adam kadını zaten rahatsız ediyordu. Aralarında ilişki olup olmadığını bilmiyoruz ancak sadece araçtan düşme olduğunu düşünmüyoruz. Adamın cinsel taciz girişimi olduğunu da düşünüyoruz.” şeklinde ifadeler kullandılar.

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Bıçaklanan muhtarın babası madenciyi vurdu! Bıçaklanan muhtarın babası madenciyi vurdu!

Köy muhtarı bıçaklandı! Köy muhtarı bıçaklandı!

Zonguldak’ta sabah karmaşası Zonguldak’ta sabah karmaşası

Zonguldak'ta otomobil kadına çarptı Zonguldak'ta otomobil kadına çarptı

Toplu taşımaya yeni zam yolda! Toplu taşımaya yeni zam yolda!

Vicdansız baba çocuklarını iple bağlayıp işkence uyguladı! Vicdansız baba çocuklarını iple bağlayıp işkence uyguladı!

Kastamonuda dehşet gecesi; Eşini ve 2 polisi vurdu Kastamonuda dehşet gecesi; Eşini ve 2 polisi vurdu

Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur” Çaycuma’da 12 yaşında kız istismar edildi! “Adam belki kızıma talip olur”

Şehir merkezinde bıçakla korku saçtı! Şehir merkezinde bıçakla korku saçtı!

En acı haber! Madenci göçük altında can verdi! En acı haber! Madenci göçük altında can verdi!

Editör: Murat Barutçu