Kimsesiz çocukların deniz keyfi Kimsesiz çocukların deniz keyfi

İstanbul Haber - Kağıthane'de bir baba, eşinin ayrılmasının ardından çocuklarına yönelik korkunç bir eylemde bulunarak, 4 çocuğunu iple bağlayarak işkence yaptı. O anları kaydeden baba, çocuklarına şiddet uygularken çektirdiği videoyu aile yakınlarına gönderdi. Polis ekiplerinin müdahalesi sonucunda gözaltına alınan baba, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kağıthane Hürriyet Mahallesi'nde gerçekleşti. Yasir Cakacık (35), eşinin kendisini terk etmesi üzerine çocuklarıyla yalnız kaldı. Ancak yaşanan anlaşmazlıkların etkisiyle kötü bir karar aldı ve çocuklarına yönelik vahşet içeren bir eylemde bulundu. Baba, 4 çocuğunu evin ortasında iple bağladı ve çocuklarına fiziksel şiddet uyguladı. Bu korkunç anları videoya çeken baba, görüntüleri çocukların annesine göndererek yaptığı işkenceyi paylaştı.

Bu korkunç olayın ardından aile yakınları, suç duyurusunda bulundu ve Yasir Cakacık polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nde sorgulanan şüpheli, "Eşimi geri getirmek amacıyla yaptım, çocuklarıma zarar vermek istemedim" şeklinde savunma yaptı. Ancak mahkeme, Cakacık'ı "Cebir, şiddet veya hile kullanarak hürriyetten yoksun kılma" suçundan tutuklamaya karar verdi. Tutuklanan baba, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Çocuklar ise annelerine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Belediyenin süs havuzu çocukların aquaparkı oldu Belediyenin süs havuzu çocukların aquaparkı oldu

Feci kaza! Minibüs tomruk yüklü tıra çarptı! 1 ölü, 10’u çocuk 20 yaralı! Feci kaza! Minibüs tomruk yüklü tıra çarptı! 1 ölü, 10’u çocuk 20 yaralı!

'Çocukların oyunu ev yaktı' iddiası! 'Çocukların oyunu ev yaktı' iddiası!

AW004350_05

AW004350_06

AW004350_03

AW004350_04

Bir yıl hapsi var! Bir yıl hapsi var!

AW004350_02

AW004350_01

Editör: Virda Şahin