Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın  tutuklandı! Evlerine çağırdılar, dövüp gasp ettiler! Sağlık çalışanı iki kadın tutuklandı!

Eyüpsultan'da bir akaryakıt istasyonunda yaşanan olayda, bir şahıs kasiyerle yaşadığı tartışmanın ardından pompalı tüfek doğrultarak dehşet saçtı. Market içerisinde bulunan bir polis memuru, zanlıyı etkisiz hale getirerek durumu kontrol altına aldı. Bu korkunç anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, Alibeyköy'deki Eyüpsultan akaryakıt istasyonunda önceki akşam saatlerinde meydana geldi. Şahıs, öğle saatlerinde akaryakıt istasyonunun marketinde kasiyerle tartışma yaşadıktan sonra akşam saatlerinde pompalı tüfekle geri döndü. Markete giren zanlı, hedefi olan kasiyerin yanına yaklaştı. Ancak, şans eseri markette bulunan bir polis memuru, zanlıyı durdurarak tehlikeyi önledi. Saldırgan daha sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tüm bu olaylar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. (İHA)

TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı! TTK’da önemli gelişme: Ruhsatlar alındı!
Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi Genç kız boğulma tehlikesi geçirdi
Takla atarak kanala düştü Takla atarak kanala düştü
Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi! Fındık fiyatlarında güncelleme yapıldı: İşte il il fiyat listesi!

Editör: Murat Barutçu