Yapay zekâdan Zonguldak için öneri!  Doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti turları, kamp alanları… Yapay zekâdan Zonguldak için öneri! Doğa yürüyüşleri, dağ bisikleti turları, kamp alanları…

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Zonguldak’ta bir belediye başkanının seçilmeden önce uyuşturucu kullandığı yönündeki iddialara yenileri eklenmeye devam ediyor. İddialarda adı geçen belediye başkanının, liyakat konusunda da yanlış adımlar attığı ve uyuşturucu partilerinden tanıdığı çok sayıda ismi işe aldırdığı öne sürüldü.

MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE KAYBOLUYORLAR

Uyuşturucu bağımlılarının tedavi sonrası topluma kazandırılmaları yönünden olumlu bir adım olarak görülmesine karşılık, tedavi olmayan ve aktif olarak madde bağımlılığını sürdüren şahısların, belediyelerde işe alınmış olmaları ise bölge halkının tepkilerine neden oluyor. Ayrıca, belediye çalışanlarının gün içerisinde mesai saatlerinde görev yerlerinde olmadıkları ve madde kullandıkları da diğer iddialar arasında yer alıyor.

UYUŞTURUCU TEMİNİ İDDİASI

Ayrıca, belediye başkanının yakın akrabalarını da belediyede işe yerleştirdiği, o kişilerin kişisel olaylarından dolayı belediyenin de zarar gördüğü belirtiliyor. Başkanın akrabalarından ve belediye çalışanlarından olan bir şahsın ise uyuşturucu kullanması ve temin etmesi nedeniyle de belediye binası içerisinde ciddi sıkıntıların yaşandığı iddia ediliyor. 

Haber: Fadime YILMAZ ELMA

Editör: Murat Barutçu