Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan Tosun, Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ziyareti sırasında otopark sorununa değindi.

Tosun açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Yeni hastanemiz çok iyi vatandaşlarımız çok memnun. Hastanemizde anjio ve yanık ünitesini açtık. Sağlık Bakanlığı standartlarına göre bizim hastanemiz çok yüksek. Bil Kentten gelen Kardiyoloji Uzmanımız çok iyi.

Hastanede dört tane diyaliz merkezi var. Hepsi son sistem. Biz içi dolu bir hastaneyiz. Tabi ki haddimizi biliyoruz. Anjiyo işini buralarda yapmak kolay değil. Bu ekip işi. Üçüncü basamak hastanelerde daha kolay ama biz ikinci basamak hastaneyiz.

Deniz Yavuzyılmaz’dan bomba iddia: “Maaşı 746 bin 500 TL” Deniz Yavuzyılmaz’dan bomba iddia: “Maaşı 746 bin 500 TL”

Şuanda yeni binada 400 yatak, ek binada 105 olmak üzere 505 yatağımız var. Yatak sayımız problem yok. Yatak sayımızı arttırabiliriz. Zonguldak’ın nüfusu küçüldüğü için yatak sayısı yeterli.

Eski hastane yıkılıp da altı dört katlı otopark olursa otopark sıkıntımız kalmaz. Hastane yolunun karşısındaki yol iyi oldu. Biraz bizi rahatlattı. Tek yönlü olursa çok daha iyi olur. Gidiş Fener’den geliş hastane olmak üzere kamyonlarda Kilimli istikametinden gelebilir. Kesin çözüm eski hastane yıkılıp altı otopark olursa bu iş çözülür. Çünkü iki hastane birleşik” dedi.

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR