Zonguldak'ın en büyük mahallelerinden biri olan Bahçelievler Mahallesi'nde 1999 yılında muhtar olarak seçilen Bülent Tüzün,  6 dönemdir muhtar olarak seçiliyor. 31 Mart seçimlerinde 4 adayla girilen muhtarlık yarışında 2 bin 976 oyla tekrar muhtar seçildi.

Öğrencilerden anlamlı etkinlik Öğrencilerden anlamlı etkinlik

MUHTARLIĞI BABADAN DEVİR ALDI

Zonguldak Bahçelievler Mahallesi'nde 1958 yılında göreve başlayan İbrahim Selattin Tüzün tam 41 yıl 8 dönem  muhtarlık görevi yaptı. 1999 yılında babadan aldığı göreve talip alan Bülent Tüzün, 6 dönemdir muhtar olarak seçiliyor.

BABADAN OĞULA 66 YIL

1958 yılında göreve başlayan İbrahim Selattin Tüzün tam  41 yıl görev  muhtarlık görevi yaptı. 1999 yılında babadan aldığı göreve talip olan Bülent Tüzün, o tarihten bu tarihe mahalle muhtarlığı görevini yürütüyor.

HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

31 Mart seçimlerinde tekrar muhtar olarak seçilen Bülent Tüzün, tüm vatandaşlara teşekkür etti. Tüzün, 31 Mart seçimlerini geride bıraktık. 1999 yılından bu yana süre gelen bir muhtarlık görevi halkımız tekrar bizileri bu göre layık gördü.  Herkese destkeleri için teşekkür ediyorum. 1958 yılında babam ilk olarak muhtarlık görevine başladı. 1999 yılına kadar görev yaptı. Sonra görevi ben devir aldım. O tarihten bu yana babadan ogula geçen bir yarış. Bizde bu görevi en iyi şekilde yapmak halkımıza hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere destek olan başta Bahçelievler Mahalle sakinlerine ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.

Muhabir: Sertaç ÖZDEMİR