Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ali Bektaş, ilçede çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

İLİMİZİN EN BÜYÜK SPOR SALONU

Bektaş yaptığı açıklamada, “İlçemize bin 500 kişilik spor salonu ihalesi yapılmış olup, önümüzdeki günlerde yapımına başlanıp 6 ay gibi kısa bir sürede bitirilecek olup ilimizin en büyük spor salonu ilçemize kazandırmış olmanın sevincini vatandaşlarımıza müjdelemek isterim” diyerek şunları söyledi:

Başörtüsü kavgasına bir yıl hapis talebi! Başörtüsü kavgasına bir yıl hapis talebi!

KALDIRIM ÇALIŞMALARI BİTİMİNE AZ KALDI

İlçenin çarşı içi kaldırım yapım çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte olup, en kısa sürede bitimi tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Kent meydanı yapımı için tüm hazırlıklarımız tamamlanmış olup ilçemize yakışır Kent Meydanı yapımına başladık. En kısa sürede kent meydanımız tamamlanmış olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

Çarşı İçi Kaldırım Yapım Çalışmalarımız Aralıksız Devam Etmekte Olup  En Kısa Sürede Bitimi Tamamlanıp Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunulacaktır. 

 YOL SORUNU MAHALLELERİMİZDE TARİH OLUYOR

İlçemizde doğalgaz ve altyapı çalışmaları nedeniyle yapımına başlayamadığımız mahalle yolları için asfalt çalışması önümüzdeki ay itibarıyla başlayacak olup tüm  mahallelerimizde asfalt serimi yapılacak şekilde hazırlıklarımızı tamamlamak üzereyiz.

İLÇEMİZİN GELECEK 50 YILLIK MEZARLIK İHTİYACI KARŞILANIYOR.

İlçemizin gelecek 50 yıllık mezarlık ihtiyacı için Güney Mahallesi, İncivez Mevkii ve Merkez Mahallesi Askeritepe’de 1. Etap mezarlık yapımı tamamlanmış olup 2. Etap ve 3. Etap mezarlık yapımına başlanarak  ilçemizin gelecek 50 yıllık mezarlık ihtiyacı karşılanmış olacaktır” (Şaban YILMAZ)

WhatsApp Image 2023-06-19 at 15.47.13 (2)WhatsApp Image 2023-06-19 at 15.47.13WhatsApp Image 2023-06-19 at 15.47.13 (1)WhatsApp Image 2023-06-19 at 15.47.15

Editör: Murat Barutçu