Yarı profesyonel lig olarak adlandırılan Bölgesel Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Alaplı Belediyespor’da transfer bitmiyor. Sarı-Mavi takım, 3 Mart Pazar günü Gölbaşı Belediyespor’la oynayacağı 18’inci hafta karşılaşması öncesi, sol kanat ve orta saha mevkilerine takviyede bulundu.

Bugün itibariyle resmiyete kavuşan transferin biri Bayburt Özel İdarespor'dan 23 yaşındaki sol kanat Yiğit Köse, diğeri de Kireçhanespor'dan 33 yaşındaki orta saha Enis Gül.

Kulüp tarafından spor kamuoyuna tanıtılan transferler, Pazar günü iç sahada Gölbaşı Belediyespor’la oynanacak karşılaşmada kadroda olacak.

ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜLER

İlk kez mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligde zirveyi zorlayan Alaplı Belediyespor, yeni transferlerle birlikte gözünü tamamen liderliğe dikti.

34 puanla 3’üncü sırada yer alan Alaplı ekibi, bu hafta saha ve seyircisi önünde oynayacağı kritik Gölbaşı Belediyespor maçının ardından 19’uncu haftada deplasmanda Kırşehir Gençlik Spor, 20’nci haftada iç sahada Ereğli Belediyespor, 21’inci haftada yine iç sahada Eskişehirspor, 22’nci haftada Başkent’te 1926 Polatlı Belediyespor’la karşılaşacağı maçlardan seri galibiyetler çıkarırsa, 23’üncü haftaya “zirve takımı” olarak girecek.

Bu doğrultuda her maça final gözüyle bakan Gökmen Başoğlu ve öğrencileri, 5 haftalık periyot sonunda sarı-mavi camia ve taraftara zirve sevinci yaşatmak istiyor.

Öte taraftan, ilk Bölgesel Amatör Lig sezonunda ortaya koyduğu skor ve puantaj başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Alaplı Belediyespor’a en büyük desteği, Alaplı Belediye ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin, As başkan Erdal Akbaba ve ikinci başkan Mustafa Sevim sağlıyor.

Sarı-Mavi taraftarın “iyi ve güçlü kadro” beklentisine karşılık veren Tekin, Akbaba ve Sevim 3’lüsü, Yiğit Köse ve Enis Gül transferlerinin gerçekleşmesi için hafta başından bu yana maddi-manevi çok büyük mesai harcadı.

Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak Yarı final maçı biran da final değeri kazandı... Kazanan takıma Bölgesel Amatör Lig şansı doğacak

Üst düzey kalitede iki transferle birlikte kadronun daha da güçlenmesini sağlayan Başkan ve ekip arkadaşları, kanat ve orta sahaya canlılık getirecek transferlerin hedeflenen liderlik yolunda takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ