Adalet ve Kalkınma Partisi Zonguldak İl Teşkilatı tarafından seçim çalışmaları kapsamında İnağzı Mahallesinde akşam yoğun bir kalabalığın katılımı ile açık hava mitingi düzenledi.

Düzenlenen mitinge, AK Parti Zonguldak Milletvekili adayı Muammer Avcı, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız,  Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, il genel ve belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu ile, Gençlik Kolları Başkanı Benhur Özübek ve kadın kolları üyeleri ile kalabalık bir partili vatandaş katıldı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız yaptığı konuşmada, mitinge katılan halktan 14 Mayıs’ta yapılacak olan milletvekilliği seçimleri destek istedi.

İyi Parti’de istifa depremi sürüyor! İyi Parti’de istifa depremi sürüyor!

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu da, tarihi bir seçim yaşadıklarını ifade ederek,"Bu seçim yerli ve milli olanlarla olamayanların seçimidir” dedi.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan da konuşmasında, İnağzı halkını selamlayarak, “İnağzı şanslı bir mahalle, iki meclis üyemiz var, bugün miting yaptığımız spor ve oyun parkını iyi ki yapmışız. Üç bin ton asfalt döktük, beton ve parke yol yaptık. Alt yapı ve üst yapı birçok çalışmayı hayata geçirdik. Zonguldak Belediyesi olarak İnağzı ve Bağlık mahalle arası bağlantı yolunu yapacağız. Şimdilik yama önce alt yapı sonra yeniden sıfır asfalt dökeceğiz. Tüm bu yapılan bu başarılı eserlerin yegane destekçimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tam 21. Yüzyılda Cumhurbaşkanımız ülkemize tam 537 milyar dolar getirdi. Bunlar 300 milyar getireceğiz diyor. Bunlar ancak vatanı satar” diye konuştu.

AK Parti birinci sıra Milletvekili birinci sıra adayı Muammer Avcı’da konuşmasında önce İnağzı halkını selamlayarak , "Çok sevgili mahallem diyerek” sözlerine başladı ve  "Beş milletvekili adayıyız. Beş vekil adayı olarak çalışıyoruz. Ha birinci sıra veya beşinci sıra hiç fark etmez. Tüm Zonguldak’ı geziyoruz, ziyaretler yapıyoruz.  Halkımıza neler yaptığımızı neler yapacaklarımıza kadar tüm detayları anlatıyoruz" dedi

Duble yollardan bahseden Avcı, “Yirmi yıl önce 6000 km Duble yol vardı. Bugün ise 30. 000 km duble yolumuz var. Zonguldak son yirmi yılda muhteşem milyarlarca yatırım aldı. Zonguldak duble yolu, viyadükler, tüneller, ana yollar, sıcak asfalt ve devamında sahil yolumuz. Bugün ana yollarımız bitiyor.  Yeni yollarımız yapılıyor. Yollarımız ve tünellerimiz ile Zonguldak'a yol medeniyeti geliyor. Sahil yolunda birinci etap, Kilimli bitti, şimdi ikinci etap devam ediyor ve üçüncü etap ise bizleri Filyos'a'  bağlayacak” diye konuştu.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan da,  "Söz verip sözünü yapanlarla mı, yol alacaksınız, yoksa söz verip yapmayanlara yol alacaksınız. Bugün biz 2000 işçi alacak dedik. Alıyoruz. Geçmişte kurumu kimler kapattı, araştırın ve soruşturun. 14 Mayıs' a kadar çok çok çalışacağız. 1 Mayıs'ı bizler bayram ilan ettik. Cumhurbaşkanımız ilan etti" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından açık hava mitinginde milletvekili adayı, il ve ilçe başkanları, belediye başkanları, katılanlar ile bir araya gelerek gerekli desteği kendilerinden istediler. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-08.37.33

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-08.37.38

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-08.37.39-(1)

WhatsApp-Image-2023-05-04-at-08.37.39

Editör: Murat Barutçu