Zonguldak Kömürspor’da bu sezon ilk kez ilk 11 şansı bulan Ahmet Daniel Akyıldız golle başladı. 20 yaşındaki forvet oyuncusu, Yeni Mersin İdmanyurdu karşısında 7’nci dakikada attığı kafa golüyle takımını öne geçirdi, fakat karşılaşmanın berabere bitmesi üzerine buruk bir sevinç yaşadı.

Kırmızı-Lacivertli takımda ikinci sezonunu yaşayan 20 yaşındaki forvet, iç sahada Yeni Mersin İdmanyurdu'yla oynanan 6'ncı hafta maçında ilk 11’de şans buldu. Daniel, bu şansı golle değerlendirdi.

7’nci dakikada Serhat Doğukan Taşdemir’in sol kanattan yaptığı ortayı arka direkte kafayla tamamlayan Daniel, takımını 1-0 öne geçirdi. Erken golle birlikte Zonguldak Kömürspor’da 7'den 77'ye tüm herkesin galibiyet umutlarını artıran genç golcü, 71’inci dakikada alkışlar eşliğinde yerini Sarper Çağlar’a bıraktı.

Bu ana kadar golün sevincini yaşayan Ahmet Daniel, 87’nci dakikada yenilen golle skorun 1-1’e gelmesi ve karşılaşmanın bu şekilde bitmesi üzerine stattan buruk bir şekilde ayrıldı.

İlk 5 maçın ardından ilk kez ilk 11 heyecanı yaşayan ve golle dönüş yapan Ahmet Daniel Akyıldız, maç ve gol performansını artırma adına, 11 Ekim Çarşamba günü iç sahada Tokat Belediye Plevnespor'la oynanacak Ziraat Türkiye Kupası ikinci eleme turu maçında da ilk 11'de sahaya çıkacak. 

SPOR SERVİSİ

Ya Üzülmezspor, ya Perşembe Belediyespor... Birinden biri Süper Amatör Lige yükselecek Ya Üzülmezspor, ya Perşembe Belediyespor... Birinden biri Süper Amatör Lige yükselecek

6B1A68076B1A68286B1A6845-1

Editör: Hüseyin EKİNCİ