ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında, yine şaşırtıcı bir olay gündeme geldi. 18 yaşındaki Nehir, canlı yayında "Eşim dediğim sevgilim annemle kaçtı" açıklamasıyla herkesi şaşırttı. Müge Anlı, başlangıçta anlatılanlara inanmak istemedi, ancak canlı yayındaki TikTok görüntüleri, herkesi şaşkına çevirdi.

Sevgilisi Anneyle Kaçtı 4

Resmi nikahlarının olmadığını ancak bir çocuk sahibi olduğu "eşi" dediği sevgilisinin annesiyle kaçtığını söyleyen Nehir, herkesi şoke etti. Bir yaşında bir çocuğu olduğunu belirten Nehir, "Annem ve sevgilim kaçarken 2 burma bilezik, bir cumhuriyet altını ve 11 bin TL'yi de yanlarında götürdüler" dedi.

Sevgilisi Anneyle Kaçtı

Müge Anlı, başlangıçta anlatılanlara şüpheyle yaklaştı, ancak canlı yayında Nehir'in 40 yaşındaki annesi ve 24 yaşındaki sevgilisinin TikTok görüntüleri sunuldu. Görüntüler karşısında şaşkına dönen Müge Anlı, "Bir de öpüyor. Yuh devenin nalı" diyerek tepki gösterdi.

Nehir'in sevgilisi, görüntülerin yayınlanmasının ardından canlı yayına bağlanarak, "Müstakbel kayınvalidem ile kaçmadım, sadece yardımcı oldum" ifadelerini kullandı.

Sevgilisi Anneyle Kaçtı 2

Arkadaşları Hakkı Güney’i Anlattı Arkadaşları Hakkı Güney’i Anlattı

Sevgilisi Anneyle Kaçtı 3

Editör: Muhammet