Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: “Kocaman, bu canavar” Dev balığı yakalayınca deliye döndüler: “Kocaman, bu canavar”

50 milyonluk tır, az daha yanıyordu 50 milyonluk tır, az daha yanıyordu

Türkiye genelinde büyük şaşkınlık yaratan bir olay, Müge Anlı'nın Tatlı Sert programında yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın, 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçarak herkesi şaşırttı. Kadın canlı yayında iddiaları doğruladı ve yaşananlar hakkında konuştu.

Mağdur koca Umut, gözyaşları içinde yaşadıklarını anlattı. Kötülüğün boyutlarına inanamadığını belirten koca, "Düşmanlarımdan bile böyle bir ihanet beklemiyordum. Eski eşim Tuğçe Akpençe ile üvey oğlum Mustafa Yitik, birlikte kaçtılar. Bu planı yaklaşık bir yıl önce hazırlamışlar. Beni hapse attırıp istedikleri gibi yaşamak istediler. Tuğçe, boşanırsak kozmetik dükkanı açıp kadın desteklerinden faydalanabileceğimizi söyleyerek beni ikna etti. Sadece kağıt üzerinde boşandık ve herkes Lüleburgaz'da buna şahit oldu. Bu kadar alçakça bir hareketi aklıma getiremezdim. Bu yüzden küçük kızın velayeti annesine verildi. Sonra kendilerinin 10 aydır birlikte olduklarını ve birbirlerine aşık olduklarını itiraf ettiler. Bu durum çok acı verici. Düşünme yeteneğimi yitirdim. Eğer bu kadın hamile kalırsa, benim karım torunumu mu doğuracak?" diye konuştu.

Yaşadığı çaresizliğin ardından Müge Anlı'nın programına katılan Ümit Yitik, 19 yaşındaki oğlu ve 9 yıllık eski eşi ile ilgili yaşadığı travmayı paylaştı.

Ardından Tuğçe Akpençe, canlı yayına katılarak Türkiye'yi şoke eden olayı itiraf etti. Akpençe, yaşananlar için "Evet, doğru" dedi. Mağdur eski eş Umut ise duydukları karşısında bir kez daha inanamadı.

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe'ye tepki göstererek, "Ancak siz o eve çocuğun annesi olarak girdiniz" dedi. Akpençe ise Anlı'ya, "Müge Hanım, bunun için söylenecek bir şey yok. Evet, böyle bir şey oldu. Bizim birlikteliğimiz 8-9 ay önce başladı" şeklinde cevap verdi.

Üvey Oğul 25 (2)

Genç antrenör kazada öldü, geride kalan görüntüsü yürek burktu Genç antrenör kazada öldü, geride kalan görüntüsü yürek burktu

3 çocuk annesi kadını eşi 3'ncü kattan aşağıya attı 3 çocuk annesi kadını eşi 3'ncü kattan aşağıya attı

Üvey Oğul 25 (1)

Kaynak: Haber Merkezi