Önce ki dönem AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Sedat Tolga Demirci, Kilimli belediye başkan aday adaylığı başvurusunu bugün Kilimli İlçe Başkanı Recep Kethüda’ya teslim etti.   

Başkan Demirci’ye eşi ve yoğun bir parti kalabalığı eşlik etti.   

AK Parti Kilimli önceki dönem İlçe Başkanı ve belediye başkan aday adayı Sedat Demirci “Öncelikle çok mutlu bir gün, anlamlı bir gün. 2017 teşkilatımıza seçim işleri başkanlığı olarak atandıktan sonra iki bin on dokuzda da ilçe başkanlığı olarak atamamız yapıldı. 2023 bugünümüzü de belediye başkanı aday adayı olabilmek için görevimizin ilçe başkanlığı görevimizden istifa ettik. Yaşadığımız altı sene içerisinde bizim için çok değerli, çok kıymetli olan dört tane seçim geçirdik. Iki bin on sekiz genel seçim, iki bin on dokuz yerel seçim, iki bin yirmi üç ve on dört ve yirmi dört yirmi sekiz Mayıs'ta yaşadığımız bir genel seçim oldu. Bunlar da arkadaşlarımızla beraber çalışmalar neticesinde ortak akıllan beraber partimizi birinci sırada çıkarttık.

Bu bizim için aynı zamanda sosyal alanda bir çalışma oldu. Ve çalışmadan kazandığımız birikimlerimizle bugün burada müracaatını yaptığımız şimdi belediye aday adaylığında da çok büyük bir biz değerlendirme olarak biz görüyoruz. Çünkü bu süreçte yaşadığımız dört tane seçim sürecinde çalmadığımız kapı, sıkmadığımız ev, yürümediğimiz yol, yürümediğimiz merdiven, mahalle, cadde ve sokak kalmadı. Bu bizim için çok büyük, kıymetli bir veri oldu. Bugün biz Kilimli Belediyesine AK Parti olarak kazandırmanın derdindeyiz. Kilimli Belediyesi'ne AK Parti çatısı altında tutmanın derdindeyiz. Mutlaka ve mutlaka Kilimli Belediyesi AK Parti çatısı altında devam etmeli. Bizim ilçe başkanlığı döneminde yarım kalan hevesimiz olan bir çalışmamız daha vardı.

İnşallah biz buradan aday olarak çıkabilirsek, bu kazanımlarımızla, bu enerjimizle birlikte Çatalağzı ve Musluk beldelerinde AK Parti'ye katmak istiyoruz. Biz altı sene içerisinde Çatalağzı Muşlumuza güzel bir çalışmalar yaptık, halkımıza değindik Vatandaşımıza değindik. Ve burada kimlerle seçim alacağımızı kimlerle buranın AK Parti belediyeciliğiyle kazanılacağını çok iyi biliyoruz. Tabii burada yapılacak olan değerlendirme kıymetli ilçe başkanım yapacak, değerli il başkanım yapacak. Bunlar takdir edecekler ama ben diyorum ki artık Çatalağzı ve Musul kıvama geldi. Düşünün ilçe başkanlığını bırakmış birisi AK Parti'den aday adayı olmaya çalışan birisinin derdi hala daha Çatalağzı ve Muslu. Çünkü Kilimli artık bizim. Kilimli'yi kaybetmek istemiyoruz. Kilimli'yle beraber yürümek istiyoruz. Eğer aday adaylığından adaylığa düşersek mutlaka ve orayı kazanacağız" dedi.

Kilimli Zonguldak'ın üvey evladı değil

Kilimli'de yapacak projelerini olduklarını ifade eden  Kilimli belediye başkan aday adayı Sedat Tolga Demirci, "Kilimli’de bayanlarımızı mutlu etmemiz lazım. Burada seçimlerin kazananların her zaman bayanlarımız olmuştur. Seçimleri yöneten her zaman bayanlarımız olmuştur. Bayanlarımıza mutlaka ve mutlaka bir istihdam sağlamamız lazım. Yani Kilimli'de peş peşe ardın sıra getirecek olursak istihdam üretim ve hizmet güçlüsüyle beraber yürümek istiyoruz biz. Tabii ki çok değerli projelerimiz var. Çok kıymetli projelerimiz var. Halkımıza dokunacak, esnafımıza dokunacak. Bunları bir araya getirebileceğimiz projelerimiz var ama biz çok basit olan şeylerin peşine artık düşmek istemiyoruz. Kilimli tünellerin ötesinde, dağların öte kalan bir ilçe olmaktan çıkacak. Nasılsa Zonguldak Ankara'ya yakınsa aramıza sadece Kilimli'den Ankara'nın arasına beş dakika bir mesafe kalacak. Zonguldak'la birlikte. Biz Ankara'daki bütün hizmetleri, bütün kazanımları artık Kilimli'mize taşımak istiyoruz. Kilimli, Zonguldak'ın bir üvey evladı değil. Kilimli mutlaka sahil yolunun nimetlerinden faydalanmak istiyorum. Kinini mutlaka ve mutlaka doğa turizminden deniz turizminden faydalanmak istiyorum. Bu ne katkı sağlayacak? Esnafımızın yüzünü güldürecek. Esnafımızı bir arada tutacak. Kiminle artık kazanmak istiyor? Kilimli artık şahlanmak istiyor. Çünkü Kilimli buna hazır. Çıktığımız bu yolda Allah mahcup etmesin. Bana bu süre ete destek olan başta eşim olmak üzere herekse teşekkür ediyorum” dedi.

‘Kilimli için hayırlı olmasını temenni ediyorum’

AK Parti Kilimli İlçe Başkanı Recep Kethüda, “Çok teşekkür ediyorum ben de. Beş yıl önce sizinle beraber davaya gönül verdik bu bir gurur. Mutlu edici bugün mutlu günümüz diyoruz biz. bugün yola çıkarken sizle başladık. Sizin öğrettiklerinizle Rabbim bugün bize ilçe başkanı nasip etti. Kilimli için hayırlısı olmasını diliyorum. Zaten Tolga Başkanımızın yaptığı her işte ilçe başkanlığı döneminde girmedik. ev bırakmadık. Allah'ın izniyle yine Kilimli daha güzel günler daha güzel olacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. (Haber: Sertaç ÖZDEMİR)

WhatsApp-Image-2023-11-22-at-12.37.05-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-22-at-12.37.06-(1)

WhatsApp-Image-2023-11-22-at-12.37.06

Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti Kamil Altun, pazaryerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşa teşekkür etti

Editör: Murat Barutçu