İYİ Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Kaya Adanır, Belediye binasına asılan borç pankartı hakkında açıklamalarda bulunarak başkanların borçları bilerek göreve talip olduklarını söyledi. 


İYİ Parti’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı Kaya Adanır, Belediye binasına asılan borç pankartı hakkında değerlendirerek  Erdem' i eleştirdi.  CHP’nin de belediyeyi borçla bıraktığını ve bu borçları bilerek göreve talip olduklarına değinerek ‘orası ağlama duvarı değil’ dedi.

Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor Tarak gemisi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Adanır yaptığı açıklamada "Son gunlerde Zonguldak Belediyesi'nin borclari gündeme oturdu sanki CHP Belediyeyi bir dönem önce borçsuz devretti. Bilanco aciklanirken Bilanco'da bir önceki dönem devredilen borçta belirtilir. Mali Müşavir'in bunu bilmesi gerekir. Keşke önceki dönem ne kadar borçla devrettiklerinide beyan etselerdi. Neymis efendim Belediyenin borcu 1.170.000.000 TL Bunlari bilerek göreve talip oldunuz orası ağlama duvarı değil. Borçları inceledim büyük çoğunluğu kamuya olan borçlar Zonguldak gibi akıllı yönetimle öz Kaynak yaratılacak bir şehir için bu borçların çoğu yapılandırıp ödenebilir ama şuandaki yönetim kendi içinde ekip ruhunu oluşturup bu borçları çevirebilir mi kafamda o konuda soru isaretleri var” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Sertaç Özdemir