Çorum'un İskilip ilçesinde bir kadın, dövüldüğünü ve ardından 4 kişi tarafından tecavüze uğradığını iddia ederek jandarmaya başvurdu. İddiaya göre, kadın S.G., kendisini daha önce tanıdığını belirttiği A.K. tarafından darp edildi ve daha sonra A.K. ile birlikte M.A., H.Ş. ve M.S. adlı 4 kişi tarafından tecavüze uğradı.

S.G., olayın ardından üç gün boyunca A.K. ve M.A. tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Jandarma, S.G.'nin şikayeti üzerine M.A., H.Ş., A.K. ve M.S.'yi gözaltına aldı.

S.G.’nin şikayeti sonrası jandarma M.A, H.Ş, A.K ve M.S.’yi gözaltına aldı. S.G’nin şikayeti üzerine gözaltına alındıktan sonra ifadeleri alınan M.A, H.Ş, A.K ve M.S, kendilerine atılı suçlamaları kabul etmezken, S.G ile bağ evinde sadece alkol aldıklarını, darp ve tecavüz fiilinde bulunmadıklarını ileri sürdüler.

HEPSİ SERBEST BIRAKILDI

Sanıklar ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, davanın ilk duruşmasının 21 Eylül 2023 tarihinde görüleceği öğrenildi. (Haber Merkezi)

WhatsApp-Image-2023-09-15-at-12.21.02

Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı! Geçim sıkıntısı emekliliğini yaşatmadı!

Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler! Zonguldak’ta işçilere şok! 1 aylık maaşlarını alabilecekler!

Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti? Makale: Sayıştay Uyardı! Yetkililer göz ardı mı etti?

Göçükten acı haber geldi! Göçükten acı haber geldi!

Kan donduran cinayet! Babasını boğazından bıçakladı! Kan donduran cinayet! Babasını boğazından bıçakladı!

Şehit madenci köyünde toprağa verilecek! Şehit madenci köyünde toprağa verilecek!

Editör: Murat Barutçu