Süper Amatör Lig temsilcisi Ereğli Yenimahallespor, kadroya 3 genç futbolcu takviyesinde bulundu. Şaban Kuzu’nun antrenörlüğünde 2023-2024 sezonuna şampiyonluk düşüncesiyle hazırlanan Ereğli ekibi, uzun lig maratonunda kadroda mevki sıkıntısı yaşamamak adına Berkin Dombaycı, Can Babalık ve Emin Taşçı’yı renklerine bağladı.

Ayvacık Belediyespor, Ereğli Belediyespor ve altyapıdan A takıma alınan Dombaycı, Babalık ve Taşçı, kendilerini Yenimahallespor’a bağlayan imzayı attı.

Genel Sekreter İlayda Alagöz’ün makamında gerçekleştirilen imza töreninde, Lacivert-Mavi Yenimahallespor atkısını boyunlarına takan genç futbolcular, imzayı mutluluk dolu ifadelerle attı. 

Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli! Zonguldak Kömürspor, CİMER ve TFF Başkanı Büyükekşi’ye gidiyor... Ankaraspor-Nazilli maçı incelenmeli!

Şampiyonluğa takım kuran Yenimahallespor’a katkı sağlamak isteyen gençler, sergileyecekleri performansla takım içinde rekabetin yukarıya taşınmasını sağlayacak. Zaten antrenör Şaban Kuzu’nun düşüncesi de bu. Takım içi rekabeti sağlayıp başarıyı yakalamak isteyen Kuzu’nun, kadroya dahil ettiği gençlere güveni tam. Oluşturulan geniş futbolcu havuzuyla hemen her mevkide alternatif oluşturan Şaban hoca, böylelikle uzun ve zorlu lig maratonunda her oyuncudan faydalanıp verim alacak.

Öte taraftan, Şaban Kuzu yönetimindeki Yenimahallespor, 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde başlayacak 2023-2024 sezonunun ilk maçını sahasında Gökçebeyspor’la oynayacak. Bu maçın ardından Yenimahallespor, iki ve üçüncü haftaları Karadeniz Ereğli Çiğdemlispor ve Beycuma Cezaevispor maçlarıyla geride bırakacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ