Traktörde çıkan yangın  evi küle çevirdi Traktörde çıkan yangın evi küle çevirdi

Bursa Haber - Bursa’da 20 metre ilerideki evine gitmek için babasının yanından ayrılan 16 yaşındaki Halime Altay, 25 gün sonra Tekirdağ’da bulundu. Mutlu haberi öğrenen baba, kızının yanına kavuşabilmesi için gerekli evrakların tamamlanmasını bekliyor ve yetkililere teşekkür ediyor.

Olay, geçtiğimiz hafta Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi Yavuzselim Mahallesi’nde meydana geldi. Babasının yanından ayrılarak evine gitmek isteyen Halime Altay’dan 25 gün boyunca haber alınamadı. Ancak sevindirici bir gelişme yaşandı ve Halime Tekirdağ'da bulundu. Baba Soner Altay, duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Şükürler olsun 25 günün ardından kızımıza kavuştuk. Şu anda yanımızda olmasa da en kısa sürede bir araya geleceğiz. Yetkililere tüm çabaları için çok teşekkür ediyorum. Bu acıyı yaşatanların adli makamlar tarafından cezalandırılmalarını diliyorum. En ağır cezayı almalarını umuyorum ve başka insanlara zarar vermemelerini temenni ediyorum. Halime ile işlemler tamamlandıktan sonra bir araya geleceğiz" şeklinde konuştu.

Öztürk “Kariyerinizi şekillendirmek geleceğinizi şekillendirmektir” Öztürk “Kariyerinizi şekillendirmek geleceğinizi şekillendirmektir”

Kaybolduktan 25 gün sonra Tekirdağ'da bulunan Halime Altay, şu anda devlet koruması altında tutuluyor. Adli makamların uygun görmesi halinde yakında ailesine kavuşacak. İHA

İkinci elde önemli karar: Resmi Gazete’de yayımlandı İkinci elde önemli karar: Resmi Gazete’de yayımlandı

Cam teras nefes kesiyor Cam teras nefes kesiyor

Düğün çıkışı bıçaklı kavga: 1 ölü! Düğün çıkışı bıçaklı kavga: 1 ölü!

AW928596_05

AW928596_04

AW928596_01

AW928596_02

Editör: Virda Şahin