Zonguldak’ta, altyapı futboluna yatırım yapan sayılı kulüpler arasında yer alan Kozlu Taşkömürüspor, Türk futboluna oyuncu kazandırmaya devam ediyor. Abdulkadir Kalyoncu, Turgay Yavuz ve Tolga Kalyoncu’dan oluşan teknik ekip kadrosuyla gençleri geleceğe hazırlayan Kozlu ekibi, son olarak 15 yaşındaki yetenek Emir Derin’i, 1. Lig temsilcisi Erzurumspor’a verdi.

TFF  Hukuk Kurulu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına inceleme başlatıyor TFF Hukuk Kurulu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçına inceleme başlatıyor

Kozlu Taşkömürüspor futbol okulunda 2017 yılında başladığı futbolda hızlı gelişim kaydeden Emir Derin, kısa bir süre önce Erzurumspor’un seçmelerine katıldı. Seçmelerde sergilediği performans üzerine olumlu yönde rapor hazırlanan genç futbolcu, önümüzdeki günlerde profesyonel sözleşme imzalayıp A takım bünyesine katılacak.

7 yıldır Kozlu Taşkömürüspor’da sürdürdüğü futbol kariyerine bundan böyle Erzurumspor’da devam edecek olan Emir Derin’in en büyük hayali, önümüzdeki bir kaç yıl içinde A takım seviyesine kadar yükselip Zonguldak'ı başarıyla temsil etmek.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ