Birinci Amatör Küme Merkez grubunda, sezonun ikinci haftası iki şampiyon adayı Karamanspor ile Üzülmezspor’un mücadelesine sahne oldu. 90 dakika nefes kesti, kazanan 4-3’lük skorla Karamanspor oldu.

Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır Temiz futbol için TFF ve kurullarının alacağı bu karar milat olacaktır

Fener sahasında bölgesel hakem Enis Akça’nın düdük çaldığı karşılaşmaya ilgi bir hayli fazlaydı. 500 dolayında futbolseverin izlediği karşılaşmada, Serkan Bankoğlu yönetimindeki Karamanspor’un ilk 11 düzenini, Sezer Güney, Selim Atalay, Bedirhan Savaş, Mustafa Doğukan Bayer, Coşkun Özbay, Önder Karakaş, Arhan Çakıroğlu, Bora Balaban, Alkan Karaman, Salih Karaca ve Onur Durmuş oluşturdu.

Muzaffer Kılıç idaresindeki Üzülmezspor’un ilk 11’inde ise, Resul Demirbaş, Atakan Kapıkıran, İlkay, Balaban, Sertaç Buğra Kayahan, İlkbey Doğaç Albaş, Berat Sezer, Besna Armando Nihaga, Ozgan Kahveci, Samet Poyraz, Batuhan Serçe ve Özgür Karakaya yer aldı.

İlk çeyrek dakikası golsüz berabere geçilen maçın 16’ncı dakikasında Karamanspor’un golü geldi. Hücum kenar oyuncusu Alkan Karaman bu dakikada Karamanspor’u 1-0 öne geçirdi.  İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya skor avantajıyla çıkan Karamanspor 57’nci dakikada Alkan Karaman’la bir gol daha buldu ve farkı 2’ye çıkardı.

Üzülmezspor 2-0’dan sonra müthiş bir geri dönüş sergiledi. 63’üncü dakikada Özgür Karakaya farkı 1’e indirirken, 4 dakika sonra Buğra Kayahan’ın golü geldi ve skor eşitlendi. (2-2).

Bu dakikaya kadar karşılıklı gollere sahne olan maçın kalan bölümünde 3 gol daha çıktı. Karamanspor’da günün golcüsü Alkan Karaman 87’nci dakikada rakip ağları kafayla salladı. Bu dakikada hat-trıcke imza atan golcü oyuncu takımını bir kez daha öne geçirdi. (3-2).

90 dakikası bu şekilde sona eren maçta, hakem Enis Akça oynanmayan süre olarak 8 dakikayı işaret etti. Uzatmalar da gollü geçti.

Karamanspor’da gole doymak bilmeyen Alkan Karaman, 90+6’ncı dakikada ayak içi plaseyle uzak köşeye bıraktığı topla kendisinin ve takımının 4’üncü golünü kaydetti. (4-2).

Maç bu şekilde bitecek denirken, Üzülmezspor son dakikalarda artırdığı baskı sonucu penaltı kazandı. Topun başına geçen Batuhan Serçe, uzak köşeye gönderdiği topla skoru 4-3’e getirdi. Karşılaşma, bu skorla sona erdi.

Bol pozisyon ve bol gollü geçen karşılaşma neticesinde 3 puanın sahibi olan Karamanspor 2’de 2 yapmanın sevincini yaşadı. 4 gol atarak maça damga vuran Alkan, maç sona tebrik yağmuruna tutuldu. Karaman ekibi, ilk hafta Karaelmasspor’u 2-1 yenmişti.

BAY geçtiği ilk haftanın ardından oynadığı ilk maçta sergilediği futbolla büyük beğeni toplayan Üzülmezspor'da, 3 gol bulduğu maçı kaybetmenin derin üzüntüsü yaşandı.

SPOR SERVİSİ

6B1A18586B1A18446B1A18346B1A17876B1A17806B1A17796B1A17786B1A17146B1A1704

Editör: Hüseyin EKİNCİ