Zonguldak Kömürspor’da Uşakspor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Takımın banko 3 futbolcusu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

17’nci hafta sınavını düşme potasındaki Uşakspor’a karşı verevek kırmızı-lacivertli ekipte, savunmanın tecrübeli ismi Hakan Çevik ile orta sahanın en istikrarlı ismi Eyüp Akcan ve sol kulvarın hücumcu oyuncusu Fatih Bektaş 4 Aralık Pazar günü Uşakspor'la oynanacak 90 dakika mücadelesine 3’er sarı kartla çıkacak.

Uşak 1 Eylül Stadı’nda oynanacak karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde söz konusu futbolcular statü gereği bir maç cezalı duruma düşecek ve haliyle 11 Aralık’ta iç sahada Balıkesirspor’la oynanacak 18’inci hafta maçında forma giyemeyecek.

Play-Off yarışı adına bir hayli önem taşıyan karşılaşma öncesi teknik direktör Şenol Demir, takımın yükünü çeken ve ceza sınırında yer alan futbolculara pozisyon gereği görülecek kartlar dışında özellikle itiraza dayalı kartların kabul edilebilir yanının olmayacağının altını çizerek dikkatli olunması konusunda uyarılarla bulundu.

SAKAT FUTBOLCULAR TAKIMA KATILDI

Öte taraftan, sakatlık problemi yaşadıkları için 15 ve 16'ncı haftalarda Sarıyer ve Bucaspor 1928’le oynanan iki maçta forma giyemeyen sağ kenarın golcü oyuncusu Ercüment Eray Ataklı ile bir diğer golcü Embiya Ayyıldız, tedavilerinin sona ermesinin ardından takıma katıldı. Antrenmanlara başlayan iki futbolcunun Uşakspor maçının kadrosunda yer alıp almayacakları haftanın son antrenman uygulamasının ardından son durumlarına göre belli olacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi