Kilimli İlçesine bağlı Gelik Beldesi Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra hayatını kaybeden Gelik eski Belediye Başkanı Şevket Yavuzarslan için Gelik Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Düzenlenen törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, merhum Şevket Yavuzarslan’ın Gelik beldesi için yaptığı çalışmaları hizmetleri içeren bir konuşma yaptı.

Cenaze törenine, AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen,Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, Beycuma eski belediye başkanı İlker Karaoğlu, Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, Kilimli eski belediye başkanı Ali Aslankılıç, Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Yenice Belediye Başkanı Dursun Altıparmak, Saltukova eski belediye başkanı Adil Düzlü, Bakacakkadı eski belediye başkanı Sezgin Özdemir, CHP eski il başkanı Halil Furat, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri Demokrat Parti merkez ilçe başkanı Menderes Uzun, BBP İl Başkanı Serdal Acar, Yeniden Refah Partisi Zonguldak il başkanı Necdet Sarı, Çatalağzı eski belediye başkanı Cengiz Kınay, ile çok sayıda seveni ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından merhum Şevket Yavuzarslan Gelik-Kırımsa'da aile mezarlığı'nda toprağa verildi

Şafak Gazetesi olarak merhum Şevket Yavzuarslan’a Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi