Zonguldak Fatih Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Türkan Tuygar yaptığı açıklamada, “Bu yıl yaz kurslarımızı Fatih Halk Eğitimi Merkezi olarak vatandaşlarımızın ilgi ve istekleri doğrultusunda birçok alanda planladık ve açtık. Spordan sanata, meslekten kültür kurslarına kursiyerlerimizi kurslarımızla buluşturduk” dedi.

Tuygar açıklamasında, “Kurslarımızı, merkez binamızda okullarımızda, kurum ve kuruluşlarımızın işbirliğinde açıyoruz” diyerek şunları söyledi:
“Aşçı Çırağı, Arıcılık, Emlak Danışmanlığı, Motorlu Taşıt Sürücüleri Direksiyon Eğitimi Eğiticiliği, Ücretli Öğretmenler için Özel Eğitim Uygulamaları, Avcı Eğitimi, Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek olacakların Eğitimi, Türk Mutfağı, Giyim, Nakış, Web Tasarımı, Sepet Örücülüğü, Halk Oyunları, Masa Tenisi gibi 51 kursumuzu yaz dönemi için açtık ve kurslarımız devam ediyor. Yapılan başvurular doğrultusunda kurslarımızı planlayıp açmaya devam ediyoruz.

Bu kurslarımızı merkez binamızda, okullarımızda, kurum ve kuruluşlarımızda işbirliğinde açıyoruz. Bizlere olan desteklerinden dolayı birlikte çalıştığımız okullarımıza ve kurumlarımıza çok çok teşekkür ediyoruz.

2021-2022 Eğitim öğretim dönemi için bütün vatandaşlarımızı E-Yaygın sistemimizde yer alan 72 alan ve 3700 kurs modülümüzle tüm Zonguldak halkımızı kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz.

“Eğitim meyvenin kendisi değil bilgi ağacından meyve toplamaya yarayan bir merdivendir” sözünde de belirtildiği gibi Zonguldak halkımızla birlikte merdivenleri tırmanmaya devam ediyoruz ve her zaman devam edeceğiz.7’den 70’e herkesle her zaman, her yerde eğitim için Halk Eğitimi Merkezimiz sizinle.

Sayın Valimiz Mustafa Tutulmaz’a, Belediye Başkanımız Dr. Ömer Selim Alan7a, Milli Eğitim Müdürümüz Ali Tosun’a bizlere olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” (ŞABAN YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi