AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, bir Ramazan ayının daha acısıyla tatlısıyla sonuna yaklaşıldığını söyledi.

Ramazan ayı boyunca gerek iftar, gerek sahur programlarında ve gerekse iftar sonralarında vatandaşlarla sürekli bir arada olduklarını belirten Bozkurt; bu vesileyle de halkla bütünleştiklerini, sorun ve taleplerini dinleyerek insanlarla kucaklaştıklarını ifade etti.

“ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE YAD EDİYORUM”

Mübarek Ramazan ayında Kdz. Ereğli’ye şehit ateşinin düştüğünü anımsatan Bozkurt; “Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonunda, ilçemiz Ömerli Mahallesi’nden Sözleşmeli Uzman Er Doğukan Korkmaz kardeşimiz şehit olmuştur. Bu kara haberi alır almaz Şehit ailemizin yanında bulunmaya, acılarına ortak olmaya özen gösterdik. Şehidimizi, mübarek Kadir Gecesi’nin gündüzünde toprağa verdik.  Bu nedenle mübarek Ramazan Bayramı’nı buruk karşılıyoruz. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi bir kez daha minnetle yâd ediyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi