Zonguldak'ta Alaborina Restaurant'ta düzenlenen teşkilat iftarına; AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, ve Ahmet Çolakoğlu, İl Başkanı Zeki Tosun, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek ve yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve İl Genel Meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İftara ayrıca; önceki dönemlerde görev yapmış eski milletvekilleri belediye başkanları il ve genel meclis üyeleri belediye meclis üyeleri ilçe başkanları, belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telekonferansla bağlanarak teşkilatlara seslendi ve konuşma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun konuşmasında ''AK Parti İl Başkanlığımızın düzenlediği iftar programına hoş geldiniz. 2 yıldır pandeminin gölgesinde kısıtlı günler yaşadık. Bu kısıtlı günler sonrasında bu mübarek ramazan ayında birbirimize kavuştuk. Bizler ramazan ayı boyunca tüm teşkilatlarımızla güzel bir çalışma yaptık. 1 aylık sürede Türkiye'de 26 milyon hanenin teşkilat dinamikleriyle kadın ve gençlik kollarıyla 5 milyon haneye giderek konuk olduk. Aynı şekilde 8 ilçemizde merkezimizde de yaptık. Vatandaşlarımızın varsa dertlerine ortak olduk. Ramazanın bereketini vatandaşlarımızla yaşadık” dedi.

AK Parti Milletvekili Ahmet Çolakoğlu konuşmasında şunları söyledi:

“Bugün Sayın cumhurbaşkanımız ifade etti. Sayın il başkanımız da ifade etti. Uzun bir aradan sonra pandemiden sonra tekrar dolu dolu bir ramazan coşkusunu birada yaşıyoruz. 2 yıldır pandemi münasebetiyle biraya gelemedik hasbihal edemedik, kucaklaşamadık çok özlemişiz. Bu ramazan boyunca tüm teşkilatlarımızla sivil toplum örgütleriyle beraber olduk birlikte olduk. Umut ediyorum ki bu yaşadığımız süreç rabbimizin bize imtihanıdır.”

AK Parti Milletvekili Hamdi Uçar, konuşmasında “Ak Partili olan herkes Ak Parti ailesinde olan herkes bu dava yolunda herkesin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Bizler aynı yolda durmak yok yola devam diyoruz. Trabzonspor'a da başarılar diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Polat Türkmen konuşmasında şunları söyledi:

''Cumhurbaşkanımızla başlayan bu yolculuk inşallah 2023-2053- 2071 gibi ülkemizin gençliğimizin gelecek nesillerin önüne koyduğu hedeflere hep birlikte kardeşlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz. Neler yaptıklarımızı neler yapabileceklerimizin en iyi şahidisiniz. Türkiye gelecek yüzyılın yıldızı olmaya adaydır. Zonguldak meyvelerini vermeye başlamıştır” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi