Zonguldak Cumartesi ve Pazar günleri yoğun bir gündem ile iki günü doldurdu

Cumartesi ve Pazar günü, AK Parti AR-GE ve Eğitim Birim Başkanlığı tarafından düzenlenen teşkilat içi eğitim programı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

İki gün süren eğitim programında, çeşitli hocalar tarafından katılanlara ders verirken, programlara, AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanı, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları, ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, iki gün süren eğitim programına katılanlara Devrek bastonu hediye ederken,  programın çok verimli geçtiğini söyledi.

MHP ZONGULDAK’A ÇIKARMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı tarafından ‘Adım adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında, MHP Milletvekilleri Hayati Arkaz ve Ümit Yılmaz, beraberlerinde MYK üyeleri ve MDK üyesinin katılımı ile Zonguldak’a çıkarma yaptılar.

MHP heyeti ilk olarak Devrek İlçesinde kahvaltı programının ardından Çaycuma İlçe Başkanlığı binasının açılışı ve esnaf gezisi yaptılar.

MHP Heyeti ardından Zonguldak merkezinde, GMİS, Emekliler Derneği, Şehit Aileleri Derneği, Gaziler Derneği, Tüm İşçi Emekliler Derneği ve son olarak da Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ettiler.

Zonguldak’taki ziyaretlerinin ardından MHP heyeti Kdz. Ereğli İlçesinde STK’lar ile toplantı yapmalarının ardından ilimizden ayrıldılar.

DEVA PARTİSİ İSTANBUL MİLLETVEKİLİ ZONGULDAK’TA

Hafta sonu siyasetin yoğun olduğu Zonguldak’ta DEVA Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Zonguldak’a gelerek parti binasında basın toplantısı düzenleyerek çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ardından parti binasında KHK üyeleriyle bir araya geldi.

EREĞLİ’DE HAMSİ FESTİVALİ  YOĞUN BİR KALABALIĞA SAHNE OLDU

Zonguldak’ın Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen ve rekor kıran Hamsi Festivali iki yıl aradan sonra hafta sonu yoğun bir kalabalık ile yapıldı.

Ereğli sahilinde gerçekleştirilen hamsi festivalinde  büyük bir kalabalık olurken, sahnede sanatçılar yer aldı. Akşam da Karadeniz’li sanatçı Resul  Dindar ile Coşkun Sabah coşkulu bir konser ile konsere ve ekinliğe katılanlara hoşça vakit geçirttiler.

ZONGULDAK PAZAR GÜNÜ KONGRELER YAPTI

Pazar günü Zonguldak’ta Dedeman Otel’de Yeniceliler Derneğinin olağan kongresi yapıldı.

Yaklaşık 13 yıldır dernek başkanlığını yürüten Yaşar Karaman bu görevi yönetiminde bulunan başkan yardımcısı Bülent Bağbaşı’ya devretti.

Dedeman otelde düzenlenen kahvaltının ardından yapılan kongre sonucunda yeni yönetim oluşturulurken, kongreye katılım yüksek oldu.

Türkiye Kamu Sen Zonguldak İl Temsilciliğine bağlı Türk Sağlık Sen Zonguldak Şubesinin de olağan kongresi yapıldı.

Mevcut başkan Arzu Kara, tek liste ile gidilen seçimler sonucunda güven tazelerken, Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların kongreleri de  tamamlanmış oldu.