Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdikleri trafik kazası sonucunda hayatlarını  kaybeden Zonguldak’ın sevilen esnaflarından Abdullah Aydın’ın oğlu Berat Aydın ile Kozlu İlçesinin sevilen müteahhitlerinden Cengiz Gürleyen’in oğlu Berkant Gürleyen için Kozlu Belediyesi önündeki alanda ölümlerinin 7’si nedeniyle  Mevlid-i Şerif okutularak, katılanlara ikramlarda bulundular. Kaza sonucunda rahmetli olan gençlerin babalarına Kur’an etkinliğine katılanlar başsağlığı dilediler.

Kozlu Belediyesi Meydanında okutulan Mevlid-i Şerife Aydın ve Gürleyen’in ailelerinin yanı sıra Kozlu Belediye Başkan vekili Muharrem Karakuş, Kozlu Belediyesi Meclis üyeleri Şennur Danış ve Hatice Girgin, Gelecek Partisi İl Başkanı Hikmet Aydın, İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş, Kozlu Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, İşadamı Yılmaz Altıntaş, Hacı Ahmet Kurt, As Turzmin sahibi Ömer Özcan ve ailesi, Milli Emlak Müdürlüğü elemanlarından Veysel Yıldırım, işadamları, STK başkan ve temsilcileri, akraba, dost ve arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kozlu Belediyesi Meydanında okutulan Mevlid-i Şerifte 5 cami hocasının Kur’an-ı Kerim okumasının ardından dua ettiler.

Okunan Mevlid-i Şerifin ardından Kur’an etkinliğine katılanlar ikramlarda bulunurken, hayatlarını kaybeden gençlerin babalarına başsağlığı dileğinde bulundular. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi