Zonguldak’ın Devrek İlçesine bağlı Özpınar köyünde ikamet eden 1965 doğumlu Adnan Dikenli’nin cumartesi gününden beri kayıp olduğu bildirildi.

TTK Genel Müdürlüğünde çalışan Çetin Dikenli’nin kardeşi olduğu öğrenilirken, Adnan Dikenli’nin cumartesi günü evden çıktıktan sonra emekli maaşını çektikten sonra saat 13.45  Doğun Birlik arabası ile Zonguldak’a geldiği ve o günden beri kayıp olduğu öğrenildi.

Kardeşi Çetin Dikenli yaptığı açıklamada, “Kardeşim cumartesi günü Devrek’ten evden çıktıktan sonra emekli maaşını çekmiş. Ardından saat 13.45’de Doğan Birlik yazıhanesinden bilet almış. Kamera görüntülerinde belli. Zonguldak’a geldiğinde kent merkezine yakın inmiş. Minibüs şoförü de burada indiğini söyledi. O günden beri meydanda yok. Durumu Devrek Jandarma ile İl Emniyet Müdürlüğüne ilettik. Kardeşim 1.75 boyunda 55 yaşında. Şizofren tanısı var. Üzerinde siyah mont, kahverengi pantolon, kırmızı tonlarında kazak, ayağındaki yaradan dolayı ayağında terlik mevcut. Zaten en son terlik ile görülmüş. Görenlerin gerekli mercilere haber vermelerini rica ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi