Bursa’da sevgililer cinsel ilişki  nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitti. Bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken, bir kişi ise yaralandı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi Tahtalı Mahalesi'inde çiftlik evinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sevgili oldukları iddia edilen İsmail İlgi ve Zehra Y., ormanlık alandaki çiftlik evinde buluştu. Şehrin 30 kilometre uzaklığındaki çiftlik evinde zaman geçiren çift tartışmaya başladı.

ZORLA İLİŞKİYE GİRMEK İSTEDİ

Zehra Y.'nin kabul etmemesinin ardından içki içmeye devam eden İsmail I. bu kez zorla ilişkiye girmeye çalıştı. Sevgilisinin bir kez daha direnmesi üzerine öfkelenen İsmail I., yaşanan tartışmanın ardından Zehra Y.'yi tabanca ile sağ ayağından vurdu. Yaşanan arbede sırasında alkolün de etkisinde olan İsmail I.’nın elinden tabancayı alan  Zehra Y., sevgilisini başından vurdu.

Silah ve çığlık seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri ise yaralıların yanına giderek, İsmail İlgi'nin hayatını kaybettiğini ve Zehra Y.'nin yaralandığını belirledi. Yaralı Zehra Y., olay yerinde verdiği ilk ifadede suçunu itiraf ederek İsmail İlgi'yi kendisinin vurduğunu söyledi.

Yaralı Zehra Y., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Uludağ Üniversite Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay ile ilgili soruşturma başattı.

Editör: Haber Merkezi