Baştarla Mahalle Muhtarı Mehmet Özçıkrıkcı, muhtarı olduğu mahallenin rüzgarlı caddesinde TELEKOM kapağının yolda sorun yaşattığını belirterek yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti.

Baştarla Mahalle Muhtarı Mehmet Özçıkrıkcı, yaklaşık bir ay önce Zonguldak Belediyesinin Baştarla Mahallesi rüzgarlı caddesinde parke yol çalışması yaparak yolu düzelttiğini ama TELEKOM kapağından oluşan mağduriyet nedeniyle hem araçların hem de yayaların buradaki çukura düşme tehlikesi olduğunu belirtti.

TELEKOM yetkililerinin yol üzerindeki kapağına ve kablosuna sahip çıkmadığını iddia eden Baştarla Mahalle Muhtarı Mehmet Özçıkrıkcı, açıklamasına şöyle devam etti:

“Mahallemizin rüzgarlı caddesi üzerinde TELEKOM’un kapağı yolun ortasında tehlikeli bir şekilde duruyor. Buranın resmini çekip gönderdiğimiz halde yaklaşık 1 aydır hiçbir yetkili gelip ilgilenmedi. Bu cadde üzerindeki yol belediyemiz tarafından parke yapıldı çokta güzel oldu belediyemize teşekkür ediyorum ama TELEKOM yetkilileri yol üzerindeki kapağına ve kablosuna sahip çıkmıyor. Çocukların oradan içeri düşme tehlikesi var. Araçlarında oraya düşme tehlikesi bulunuyor ama TELEKOM’dan ilgilenen kimse yok. Bir aydır konuyu bildiriyoruz ama sorunu üstlenen kimse yok illaki bir can mı yanması gerekiyor! Bu kapağın içine bir aracın veya insanın düşüp yaralanması mı gerekiyor! TELEKOM’un kablosu kopmuş vatandaşın kapısının önünde ve vatandaş evine kabloyu kaldırıp girebiliyor. Lütfen bu mağduriyetimiz giderilsin. Konunun yetkililerini görevlerini yapıp vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermeye davet ediyorum.”

Haber: Seçkin KIRARSLAN

Editör: Haber Merkezi