Zonguldak’ın en eski eczacılarından olan 86 yaşındaki Leyla Çakmaklı Acılık Hz. Ali Camisinde kılınan ikindi namazı sonrası Belediye Asri mezarlığında toprağa verildi.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan Leyla Çakmaklı önceki gün yaşamını yitirmişti.

Hz. Ali Camiinde kılınan cenaze namazına, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve MHP Zonguldak Milletvekili adayı Zeki Çakan, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, MHP il Başkanı Varol Demirköse, İYİ Parti il Başkan Yardımcısı Ekrem Güllüdağ, Zonguldak eski Belediye Başkanları Secaattin Gonca, Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Zonguldak Köyleri Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Yaman,  CHP eski il Başkanı Ahmet Altun, DYP Zonguldak eski il Başkanı Mustafa Taştan, Devrek Gökçebey Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Çavuş, TTK Yönetim kurulu üyesi Musa Şekerci, TEMA il Temsilcisi Berran Aydan,  Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurraahmanoğlu, Zonguldak il ve ilçe Şehirlerarası Otobüsçüler Odası Başkanı Adil Bahadır, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Emin Palancı, TÜFAD Başkanı Ahmet Birdal, Zonguldakspor eksi futbolcusu muammer Birdal,  İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, eczacılar, doktorlar, siyasi parti temsilcileri ile sevenleri katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhume Leyla Çakmaklı’ya Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi