Bir dönem Hayvan Hakları Federasyonu Zonguldak İl Temsilcisi ve Genel Koordinatörlüğünü yapan Evren Türeci Sezgin, İl Özel İdarede çalışan Cenger Türeci ve Mimar Ayşegül Türeci’nin babaları ve şehrimiz esnaflarından Güray Sezgin’in kayınpederi Çetin Türeci (73) son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan Çetin Türeci önceki gün yaşamını yitirdi. Türeci, Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından Asri Mezarlıktaki aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Hz. Ali Camiinde kılınan cenaze namazına, Zonguldak eski belediye başkanı İsmail Eşref, Gelik Belediye Başkanı Burhan Sezgin,  CHP Zonguldak belediye başkan adayı Şenol Şanal, Zonguldak Belediye meclis üyeleri Hüseyin Kahveci ve Birkan Hamarat, Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin,  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile İl Özel İdare müdür ve çalışanları ile, rahmetli olan Çetin Türeci yakınları ve dostları katıldı.

Şafak Gazetesi olarak merhum Çetin Türeci'ye Allah’tan rahmet dilerken, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi