Zonguldak’ın en eski esnaflarından ve kalp krizi sonucu vefat eden 64 yaşındaki Ayhan Çemberçi toprağa verildi.

Bir dönem Zonguldakspor yönetiminde de görev yapan merhum Zekeriya Çemberci’nin oğlu, Fatin Çemberci’nin ağabeyi Ayhan Çemberci Acılık Hz. Ali Camisinde kılınan öğle namazının ardından Rüzgarlımeşe aile mezarlığına defnedildi.

Zonguldak il Müftüsü Rüstem Can’ın kıldırdığı cenazeye; Zonguldak Belediye Başkan vekili Bünyamin Babaiban, AK Parti il Başkanı Zeki Tosun, CHP il Başkanı Hakkı Güney, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, Saadet Partisi il Başkanı Sadık Kar, Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, TTK Genel Müdür Yardımcısı İsmail Güner, TTK Yönetim Kurulu üyesi Musa Şekerci, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Kemal Gümrükçü, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun,  Belediye-İş Sendikası Şube Başkanı Osman Karataş,  Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu’nun yanı sıra Zonguldak Belediye meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile esnaflar ve yakınları katıldı.

Öte yandan Acılık Hz. Ali Camiinde cenaze namazı kılınan  rahmetli  Sevim Özsoy Kozlu Aile mezarlığına, Sultan Kaya’da Alancık Köyü mezarlığına defnedildiler.

Şafak Gazetesi olarak merhum Ayhan Çemberci, ile merhumeler Sevim Özsoy ile Sultan Kaya’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.  (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi