Zonguldak eski Beden Terbiyesi Bölge Müdürlerinden merhum Kemal Köksal’ın ve merhume Feriha Köksal’ın oğlu şehrimiz eski esnaflarından Köksal Spor Mağazası sahibi Boğaçhan Köksal son yolculuğuna uğurlandı.

Acılık’ta bulunan Hz. Ali Camiinde kılınan öğle namazının ardından merhum Boğaçhan Köksal, Asri Mezarlıkta son yolculuğuna sevenleri tarafından uğurlandı.

Cenazeye; Zonguldak Belediye Başkan vekili Hüseyin Kahveci, Zonguldak Belediyesi eski başkanları Secaattin Gonca, Muharrem Akdemir, CHP il Başkanı Hakkı Güney, CHP merkez ilçe Başkanı Yusuf Mar, İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen, İYİ Parti Merkez ilçe Başkanı Erdal Gülay, MHP Merkez ilçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hasan Tosun, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşaviriler Odası Başkanı Tahsin Erdem, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, GMİS Genel Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir, Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Hikmet Hacıabdurrahmanoğlu, Gençlik ve Spor il Müdür vekili Hakan Yüksel, Zonguldak Valiliği İdare ve Denetim Müdürü Şakir Aliyazıcıoğlu, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, Türk Ocağı Şube Başkanı Özcan Gedikli, Türkav Şube Başkanı İbrahim Açıkgöz, Zonguldak Belediyesi meclis üyeleri, eğitim, spor camiasının yanı sıra çok sayıda esnaf ve sevenleri katıldı.

Cenazede, Boğaçhan Köksal’ın yakınları taziyeleri kabul ederken, Şafak Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. (Şaban YILMAZ)

Editör: Haber Merkezi