Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş yaptığı açıklamada, “Kilimli İlçemizin çözülmeyen, çözülemeyen sorunlarından bir tanesi de ilçe merkezimizin en güzel yerlerinde ki yarım kalmış binalar. Bu binalar hem şehrimizin görüntüsünü bozmakta hem de bu binalarda bir daire sahibi olabilmek için yıllardır alın teriyle birikim yapmış, emekli ikramiyesini yatırmış, düğünlerinde takılan takılarını sıcak bir yuva sahibi olmak için bozmuş yeni evli çiftlerin ev sahibi olma ümitlerini her geçen gün kayba uğratmaktadır” dedi.

Savaş açıklamasında, “Yetkili ve sorumlu kişilerin ellerini daha fazla taşın altına koyarak, bazı isteklerinden feragat ederek Kilimlimizin en güzel yerlerinde ki tamamlanamamış binaların tamamlanması konusunda adım atmasını Milliyetçi Hareket Partisi Kilimli İlçe Başkanlığı olarak takip edeceğiz” diyerek şunları söyledi:

“Bu gidişata bir dur demek, mağdur durumda olan vatandaşlarımızın elinden tutmak yöneticilerin bir vazifesidir. Ayriyetten önümüzde ki yıllarda da Filyos Projesi münasebetiyle ilçemizde i konut ihtiyacının artacağını da ön görmek gerekmektedir." (Meryem DEMİR)

Editör: Haber Merkezi