Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın yaptığı açıklamada, “Bizler kavgacı değiliz, siyasetin şimdiki kavga ve gerilim dilini doğru bulmuyoruz. Siyasete yeni bir dil getiriyoruz” dedi.

Yalçın açıklamasında, “Heyecanlı, vizyonlu, içi dolu ve icraat siyaseti ile kutuplaştırmadan, birleştirici bir yöntem izliyoruz” diyerek şunları söyledi:

“Evet, sürekli konuşuyoruz, sesimiz yüksek ancak boş konuşmuyoruz. Gerekçeleri ve gerçekleri ile çözüm odaklı icraat siyasetini konuşuyoruz. Tarım diyoruz, eğitim diyoruz, katma değeri yüksek ve markalaşmış üretim diyoruz, ülkeyi düzlüğe çıkaracak projeler sunuyoruz. Değerli basın mensubu arkadaşlar, aklınızdakileri sormaktan, projelerimizi sorgulamaktan çekinmeyin ve basında bize de yer verin çünkü ben projelerimizi tek tek anlatmaya hazırım. Zaten biz her gün çarşıda, pazarda, sokakta vatandaşla beraberiz. Onlara projelerimizi bıkmadan, usanmadan anlatıyoruz. Vatandaşın dertlerini dinleyip, sorunlarına birlikte çözüm arıyoruz. Çünkü biz halkın, sokağın partisiyiz. Genel merkezleri tarafından desteklenen, kira, fatura, çay ve meşrubat giderleri gibi her türlü gideri karşılanan bir parti değiliz. Sıcak il ve ilçe binalarında, sıcak koltuklardan kalkmamaya dayalı bir siyaset yapmıyoruz. Sokağın nabzını tutuyoruz. İki kutuplu siyasetten bunalmış vatandaşlar için güvenilir bir liman sunuyoruz. Bu çerçeve içerisinde yaptığımız ilkeli siyaset ile vatandaşımızın teveccühünü kazanacağımıza ve seçimlerden iyi bir sonuçla ayrılacağımıza olan inancımız tamdır.

Umutsuz olma vatandaş, Biz eğilen başları kaldırmaya, Dökülen yaşları silmeye geliyoruz. Çünkü Memleket gibisi yok, Çünkü umudun adresi, Memleket Partisi” (Haber Merkezi)

Editör: Seçkin