ZONGULDAK’TA 17 yaşında rap müziğiyle uğraşan Polat Demir, koyu taraftarı olduğu Zonguldak Kömürspor için rap şarkısı yazdı. Demir, daha önce 2. Lig ekibi için iki kez rap şarkı hazırlamış ve büyük beğeni toplamıştı.

2. Lig Beyaz grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor’a, genç rapçi Polat Demir’den moral şarkısı. 11 yaşından bu yana rap müziğiyle uğraşan Zonguldaklı rapçi, aynı zamanda koyu bir Zonguldak Kömürspor taraftarı. Kırmızı-Lacivertli renklere olan sevgi ve bağlılığıyla bilinen Demir, kötü bir lig sezonu geçiren takıma destek olmak amacıyla şarkı besteledi.

Zonguldakspor / Şanlı Taraftar adını taşıyan şarkıya kendi has yorumuyla hayat veren rapçi genç, her zaman ki gibi dinleyenlerden tam not aldı. You Tube ve sosyal medya platformlarında dönmeye başlayan şarkı, Zonguldak Kömürspor teknik ekibi ve futbolcular tarafından da beğeni gördü.

Söz ve bestesi tamamıyla kendisine ait olan şarkıda takıma olan inancını ortaya koyan Polat Demir, ligde kötü günler geçiren Zonguldak ekibine, “Devrek, Çaycuma, Filyos, Çaydamar, İhsaniye, Kozlu, Ereğli, Alaplı, Gurbetçi Elmaslar dört bir yandan, zaferler havada, destek çık takıma” sözleriyle destek çağrısında bulunuyor.

Zonguldak Kömürspor’u yeni şampiyonluklarla hayal eden genç rapçi, takımın en büyük destekçisi taraftarın madenci torunlarından oluştuğuna işaret ettiği şarkısında ayrıca armanın büyüklüğü ve asaletine vurgu yapıyor.

Şarkının bir bölümünde “Kırmızı-Lacivert Genç Zonguldak, Ultras Elmas, Gurbetçi Elmas... Çocuk, bebek, yaşlı adam, bayan... Çık bağır Zonguldak diye... Şimdi takıma destek vermenin tam zamanı” sözleriyle çıkış yapan Demir, taraftar grupları öncülüğünde genç-yaşlı, küçük-büyük tüm herkesin takıma destek vermesi gerektiğinin tam zamanı olduğunu vurguluyor.

Devam eden bölümde ise kadroda yer alan tüm futbolcuların isimlerini tek tek sayan Zonguldaklı rapçi, “Kazanacağız bu zaferi” sözüyle noktaladığı şarkıyla futbolculara olan inancını ortaya koyuyor.

Her bir satırında büyük anlam ifade eden sözleriyle Polat Demir’in şarkısı, kırmızı-lacivertli camia ve sosyal medya platformlarında şimdiden büyük yankı uyandırdı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi