Merkez Hakem Kurulu (MHK), Zonguldaklı klasman hakemleri Eren Gökmen ile Emir Kılıçarslan’a 2 ve 3. Ligde görev verdi.  

Klasman hakemi Eren Gökmen, 3. Lig 1. grupta 20 Eylül Pazar günü saat 15.00’te Hopa İlçe Stadı’nda oynanacak Artvin Hopaspor-Edirnespor arasındaki maçta düdük çalacak. Gökmen’in yardımcı triosunu Karabük’ten Muhammet Oğuzhan Öztaş ile Ankara’dan Şükrü Mert oluşturdu. Maçın 4’üncü hakemi Ankara bölgesinden bölgesel hakem Bekir Taşöz.

Klasman yardımcı hakemi Emir Kılıçarslan, 2. Lig Beyaz grupta Karabük bölgesi klasman hakemi Mustafa Hakan Belder’in düdük çalacağı Amed Sportif-Anagold 24 Erzincanspor maçında kıdemli yardımcı olarak görev yapacak. Triodaki diğer yardımcı hakem Ankara bölgesinden klasman yardımcı hakemi Kadir Kantekin.

Öte yandan, klasman kategorisindeki diğer hakemlerden Hakan Ergin (hakem) ile Sinan Günaydın (yardımcı hakem), geçen hafta Karabük’te yapılan fiziksel yeterlilik atletik test sınavını geçemedikleri için görev alamadı. Söz konusu iki hakem, bir sonraki telafi sınavına kadar profesyonel lig müsabakalarında maalesef görev yapamayacak.

Klasman yardımcı kategorisini oluşturan bir diğer Zonguldaklı hakem Taygun Tasalı ise, işi ve eğitimi nedeniyle hakemliği bir yıl dondurdu. Tasalı, bu sebeple 2020-2021 futbol sezonunda hiçbir müsabakada görev almayacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi