Zonguldak’ın yetiştirdiği yetenekli kaleciler arasında yer alan Okan Sarıvaz, ara transfer dönemiyle birlikte 1930 Bafraspor’a transfer oldu. Kariyerini Samsun’da sürdürecek olan tecrübeli eldiven, yeni takımıyla şampiyonluk peşinde koşacak.

Devrek Eğitimspor’da başladığı kaleciliğe daha sonra Devrek Belediyespor, Karabük Köyspor ve Fethiye Seydikemer Belediyespor’la devam eden Okan, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısına Samsun’da devam edecek. Emin Kar Süper Amatör Lig’de şampiyonluk hedefleyen 1930 Bafraspor’la anlaşmaya varan Zonguldaklı kaleci, kendisini Samsun ekibine bağlayan imzayı attı. Kırmızı-Siyahlı formayı giyerek Bafrasporlu yöneticilerle birlikte objektiflere pozunu veren Sarıvaz, normal grup aşamasını ikinci sırada bitirerek Play-Off’a yükselen 1930 Bafraspor’u Bölgesel Amatör Lige taşımak için mücadele verecek.

Transferi dün itibariyle resmiyet kazanan Okan Sarıvaz, yeni bir serüvene başlayacak olmanın heyecanını yaşarken, “1930 Bafraspor Samsun’da önemli ve büyük kulüplerden biri. Burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Hedefimiz belli; Bölgesel Amatör lig. Yılların verdiği tecrübemle Bafraspor’un başarısı için ter dökeceğim. Tek hedef noktamız şampiyonluk. Bafraspor’u yeniden Bölgesel Amatör Lige taşıyacağız” şeklinde ifadelerde bulundu.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi