ZONGULDAK hakem camiası baloda bir araya geldi. Türkiye Faal Futbol Hakemleri Derneği (TFFHGD) Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen balo görkemli bir şekilde geçti. Genel Başkan Abdurrahman Arıcı, gecenin onur konuğu oldu. Spor ve siyaset dünyasından çok sayıda konuk, geleneksel gecede hakemleri yalnız bırakmadı. İlçe ve belde belediye ile futbol taban birlik başkanlarının katılımıyla renklenen gece konuşmalarla başladı. TFFHGD Başkanı Ümit Kaya, İl Hakem Kurulu Başkanı Evren Atış’la başlayan konuşmalar, Genel Başkan Abdurrahman Arıcı ve 3. Bölge Bölgesel Kurul Üyesi Erol Pesen’le devam etti.

TFFHGD Zonguldak Başkanı Kaya, hem il, hem de klasmandaki hakem sayısını artırmanın ilk hedefler arasında olduğunu belirtirken, birlik-beraberliğe vurgu yaptı. Bu tür organizasyonların devam edeceğini dile getiren Kaya, “Göreve başladığımız günden bu yana dile getirdiğimiz şey; birlik-beraberlikti. Bu organizasyonla birlikte bunu sağladığımızı bir kez daha gördük. Güzel projeler yapmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Zonguldak’taki hakem sayısının artışını sağlamak. Bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Genel Başkan Arıcı ise, Zonguldak’taki birlik-beraberliğin kendisini mutlu ettiğini belirtirken, temennisinin bu birlikteliğin hiç bozulmaması olduğunu söyledi.

İşi nedeniyle Zonguldak’ta yıllar önce ikamet ettiğini, Kozlu’da maden ocağını inerek çalışma koşullarını yerinde gördüğünü dile getiren Arıcı, Zonguldak’ın hayatında önemli yeri olduğunu, yakın arkadaş ve dostlarıyla hala görüştüğünü aktardı.

Zonguldak hakem derneği ile İl Hakem Kurulu’nu başarılı çalışmalarından ötürü kutlayan Genel Başkan, ardından Zonguldak hakem camiasına desteklerinden dolayı belediye başkanları ile spor basınına plaket takdim etti.

Gecede sürpriz anlar da yaşandı. Doğum günü mutluluğu yaşayan klasman hakemi Eren Gökmen ile konuklar arasında yer alan Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Yüksel için doğum günü pastası kesildi.

Yemekle birlikte hoş sohbetlerin edildiği gecede çekiliş düzenlendi. Eğlenceli anlara sahne olan çekilişte hediyeler bir bir sahiplerini buldu.

Hakem ve gözlemciler, ardından canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Devam eden futbol sezonu yoğunluğunda stres ve yorgunluk atan hakemler, geceyi mutluluk dolu gözlerle sonlandırdı.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi