Zonguldak’ın başarılı klasman hakemi Hakan Ergin’e 1. Lig görevi... Merkez Hakem Kurulu, en son 1 Mart’ta 2. Ligde görev alan Ergin’i, Kutluhan Bilgiç’in düdük çalacağı Hatayspor-Ümraniyespor maçına 4'üncü hakem olarak atadı.

ZONGULDAK’ı uzun süredir klasmanda başarıyla temsil eden Hakan Ergin’e önemli görev. Bu sezon Ağustos ayından bu yana 2 ve 3 Lig’in yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda 13 maçta görev alan Ergin'e, Merkez Hakem Kurulu tarafından bu kez 1. Lig görevi verildi. 

Ergin, Hatayspor-Cesar Grup Ümraniyespor arasında oynanacak 28’inci hafta maçında dördüncü hakem olarak görev alacak. Söz konusu maçı, İzmir bölgesinden üst klasman hakemi Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç’in yardımcılıklarını, yine İzmir bölgesinden klasman yardımcı hakemler Hüseyin Aylak ile Bersan Duran yapacak.

Hakan Ergin en son 1 Mart’ta 2. Ligde Tarsus İdmanyurdu-Çorumspor arasındaki maçta dördüncü hakem, öncesinde de 19 Şubat’ta 3. Ligde Pazarspor-Muğlaspor arasındaki maçta düdük hakemi olarak görev almıştı.

Karşılaşma, 15 Mart Pazar günü saat 14.00’te Antalya Atatürk Stadı’nda oynanacak. Önemli maç öncesi ev sahibi Hatayspor 50 puanla lider, Ümraniyespor ise 39 puanla 8’inci sırada yer alıyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi