12 yıllık meslek kariyerinde 137 resmi lig maçında görev aldı. Bu maçların 19’unda orta olarak 3. Ligde düdük çaldı. Daha önce 12 kez dördüncü hakem olarak görev aldığı 2. Ligde ilk kez düdük çalacak.

MERKEZ Hakem Kurulu, 2. Lig’de 14 Ekim Çarşamba günü oynanacak hafta arası maçlarında düdük çalacak hakemleri açıkladı. Kurul, daha önce genelde 3. Ligde görevlendirdiği Zonguldaklı klasman hakemi Eren Gökmen’i, Kırmızı grupta yenilgisiz lider Turgutluspor ile alt sıralardaki Bayburt Özel İdarespor arasında oynanacak maça atadı. Grubun önemli maçları arasında yer alan müsabakaya, 15.30’da Turgutlu 7 Eylül Stadı ev sahipliği yapacak.

Bu önemli karşılaşmada Zonguldaklı klasmanın yardımcılıklarını Kayseri bölgesinden klasman yardımcı hakemler Ali Etlikci ile Levent Yeşilyurt yapacak. Ankara bölgesinden klasman hakemi Gürcan Hasova, trioda 4’üncü hakem görevi üstlenecek.

2. Ligde ilk kez orta hakem olarak boy gösterecek

3’üncü bölge klasmanları arasında geleceğin üst klasman hakemi olarak gösterilen Eren Gökmen, 12 yıllık bir meslek geçmişine sahip. İlk yardımcı hakem olarak başladığı meslekte daha sonra ortaya geçiş yaparak düdük hakemi olarak görev almaya başlayan Gökmen, 30 Eylül 2018’den bu yana 12 kez dördüncü hakem olarak görev aldığı 2. Ligde ilk kez düdük çalacak. Gökmen’in orta hakem olarak 3. Ligde 19 maçlık deneyimi bulunuyor.

Zonguldaklı klasman, bu iki ligin yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası, Bölgesel Amatör Lig, A2 Ligi, U21 Ligi, Kadınlar 1. Ligi ve Bölgesel Gelişim liglerinde de orta, dördüncü ve yardımcı hakem olarak toplam 137 maçta görev yaptı.

Bu sezon ki ikinci görevi olacak

Geçen sezon 16 maçta görev alan Eren Gökmen, bu sezon ilk görevine 20 Eylül’de Artvin Hopaspor ile Edirne Belediyesi Paş Edirnespor arasında oynanan 3. Lig maçında çıkmıştı. Artvin ekibinin 2-1 kazandığı maçtaki yönetimiyle MHK gözlemcisinden yüksek maç notu alan başarılı klasman, 3 haftalık aranın ardından İzmir’de ikinci maç görevine çıkacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi