Yeni sezona Kızılcahamam’da hazırlanan Zonguldak Kömürspor’da transfer tüm hızıyla sürüyor. Kadroyu hafta sonuna kadar şekillendirecek olan lacivert-kırmızılı takımda birçok genç futbolcu deneme aşamasında. Bu futbolcular arasında 19 yaşındaki Rıdvan Alkış öne çıkan isim oldu. Aslen Zonguldaklı olan Rıdvan, ofansif orta saha pozisyonunda görev alıyor.

Bozüyük 4 Eylülspor’da başladığı futbolda Bozüyük İdmanyurduspor, Bozüyük Vitraspor, Alanyaspor, Boluspor ve son olarak yine Bozüyük Vitraspor’da forma giyen Zonguldak yetenek, Pazartesi gününden bu yana Kızılcahamam kampında yer alıyor.

Teknik direktör Mustafa Dalcı’nın gözüne girmek isteyen Alkış, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Alanyaspor ve Boluspor’la Elit Akademi U17 ve U19 Ligi’nde 36 maça çıkan Rıdvan, geçen sezonu Bölgesel Amatör Ligde tamamladı.

Futbol kariyerine profesyonel devam etmek isteyen Zonguldaklı yetenekle ilgili son kararı teknik direktör Dalcı verecek. Hoca, olumlu rapor sunarsa yönetim genç futbolcunun lisans işlemlerini başlatacak. Uzun zamandan altyapıdan A takıma pek oyuncu çıkaramadığı için transferde dışa bağımlı kalan Zonguldak Kömürspor Kulübü, devam eden kamp çalışmalarında Rıdvan ve benzer özellikteki diğer genç futbolcuları kazanıp geleceğe yatırım yapmak istiyor.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi