*** Bölgesel Amatör Ligde Zonguldak temsilcilerinin rakipleri arasında yer alan Çilimli Belediyespor transferi bitirdi. Düzce ekibi, iç transferde 14, dış transferde 13 futbolcuyla anlaştı. Dış transferler arasında Devrekli Ali Koçaklı ile Ereğlili Onur Akın da var.

Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da Düzce’yi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek Çilimli Belediyespor, 17 Nisan’da başlayacak ligde mücadele edecek kadroyu oluşturdu. Zonguldak takımları Ereğli Belediyespor, Kilimli Belediyespor ve Devrek Belediyespor’la birlikte 5’inci bölge 2’nci grupta yer alan Düzce ekibi, pandemiyi de göz önünde bulundurup geniş bir kadro oluşturdu.

İÇ TRANSFERDE 14 FUTBOLCUYLA DEVAM

Grubun favori takımları arasında gösterilen Çilimli Belediyespor’da yönetim, geçen sezon ki mevcut kadroda yer alan Burak Ahmet Şimşek, Bünyamin Kır, Emirhan Tarakcı, Emre Turan, Ercan Yaşa, Fatih Sultan Semiz, Hüseyin Arslan, Mert Menteşe, Mertcan İnan, Mustafa Kahraman, Ramazan Aydın, Sedat Akgül, Talha Taşkan ve Yiğit Efe Demir’le yeniden anlaşmaya vardı. 

DIŞ TRANSFERDE TANIDIK İSİMLER VAR

Düzce ekibi, dış transferde ise 13 yeni futbolcuyu renklerine bağladı. Yeniler arasında Devrekli Ali Koçaklı ile Ereğlili Onur Akın tanıdık futbolcular. 28 yaşındaki Koçaklı geçen sezon Devrek Belediyespor’da forma giyerken, 23 yaşındaki Akın ise Gelikspor’da oynadı.

Bu iki dış transferin yanı sıra Çilimli Belediyespor, Adem Çolakoğlu (Kullar 1975 Spor), Ahmet Pekdemir (Pırpır Gençlik ve Spor), Ahmet Şen (Karamanspor), Azat Gümüş (İstanbul Sinopspor), Batuhan Küçük (Haymana Belediyespor), Buğra Saral (Bereket Sigorta Ümraniyespor), Enes Güler (Bolu Abant FK), Erkan İnan (Gaziantep Ankasspor), Fatih Yılmazlar (Bolvadin Belediyespor), Kadir Dursun (Aydınpınarspor) ve Okan Turna’yı (Kaynaşlı Belediyespor) kadrosuna kattı.

Kesin anlaşmanın sağlanması üzerine Bölgesel Amatör Lig ekibi tüm futbolcuların lisanslarını çıkardı.

İLK YARIDA KİLİMLİ,

DEVREK VE EREĞLİ’YE

KONUK GELECEK

Mevcut futbolcular ve dışarıdan alınanlarla birlikte 27 kişilik geniş bir kadro oluşturan Düzce temsilcisi, artık ligin başlamasını bekliyor. Grubun favori takımları arasında gösterilen Çilimli, 17 Nisan’da start düdüğü çalacak ligde ilk maçını Beyköy Belediyespor’la oynayacak.

Çilimli Belediyespor, Zonguldak temsilcilerinden Kilimli Belediyespor’la 2’nci hafta, Devrek Belediyespor’la 3’üncü hafta, Ereğli Belediyespor’la 5’inci hafta karşılaşacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından çekilen fikstür kurasına göre Çilimli Belediyespor, bu maçların üçünü de deplasmanda oynayacak.

YARIDA KALAN GEÇEN SEZON

3’ÜNCÜ SIRADAYDI

Sezona iddialı hazırlanan Çilimli Belediyespor, pandemi nedeniyle 22’nci haftada tatil edilen 2019-2020 sezonunu, Kırıkkale Büyük Anadoluspor (54) ve Ankara TKİ’nin (45) ardından 42 puanla 3’üncü sırada tamamlamıştı.

Çilimli Belediyespor, aynı grupta yer aldığı Ereğli Belediyespor’u 3-0 ve 2-1, Devrek Belediyespor’u 2-1 ve 2-0 mağlup etmişti.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi