ZONGULDAK TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği) antrenörleri tarafından 2006 yaş grubunda oluşturulan futbolcu havuzunda yer alan 60 lisanslı futbolcu, Ankara bölge karması için seçmelere katıldı.

U14 Genç Milli takımını oluşturacak futbolcuların belirlenmesi için Türkiye genelinde bölge bölge gerçekleştirilen seçmelerin Zonguldak etabında Ankara bölge karması için futbolcu takip edildi. Zonguldak merkez ve ilçelerin yanı sıra Bartın ve Karabük’ten toplam 60 futbolcunun boy gösterdiği seçme müsabakalarında TÜFAD antrenörleri Yılmaz Yavuz ve Nihat Ürer tarafından mevkilerine göre takımlar oluşturuldu. 20’şer dakika üzerinden çift devre halinde oynanan müsabakaları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Ankara Bölgesi antrenörleri Fikret Çeliktaş ile Atilla Yüce'nin yanı sıra TÜFAD Zonguldak Şube Başkanı Ahmet Birdal ve Zonguldak Kömürspor teknik direktörü Serkan Afacan da izledi.

Zonguldak karması seçmelerinde gerekli değerlendirmelerin ardından beğenilen futbolcular, Ankara bölge karmasına dahil edilecek. Seçmelerin amacı, 2006 yaş grubunda U14 Genç Milli Takım kadrosunu oluşturmak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi