Zonguldak’ın yetiştirdiği önemli yeteneklerden Hakan Arslantürk, 3. Lig 3’üncü grupta lider Fethiyespor’a transfer oldu. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisini Fethiyesporlu yapan imzayı atarken, mutluluğu gözlerinden okundu.

Zonguldak doğumlu genç orta saha, memleketinde başladığı futbolda 2016-2017 sezonunda Zonguldak Kömürspor U9 takımında sivrildi. Akademi Ligi’ndeki performansının ardından Beylerbeyi’ne transfer olan Hakan Arslantürk, 2019-2020 sezonunda 3. Lig temsilcisi Diyarbekirspor’a transfer oldu, oradan da 2017 yılında amatör olarak ayrıldığı Zonguldak Kömürspor’a 2020-2021 sezonunda profesyonel olarak geri dönüş yaptı.

Hakan, yarım sezon kaldığı kırmızı-lacivertli kulüpte şans bulamayınca 3. Lig temsilcisi Çatalcaspor’un teklifini kabul ederek yeniden il dışına açıldı.

İstanbul ekibindeki serüvenin ardından Zonguldaklı orta saha, devre arasıyla birlikte bir başka 3. Lig temsilcisi Fethiyespor’a geçiş yaptı.

İMZAYI ATTI

Hakan Arslantürk’ün transferi 5 Ocak’ta kesinleşti. Kulüp, yeni transferi için imza töreni düzenledi. Törende yeni takımının formasını sırtına geçiren Hakan, Genel Kaptan Nacit Çatal’in huzurunda kendisini Fethiyespor’a bağlayan imzayı attı.

Resmiyet kazanan transferin ardından kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kulübümüz, son olarak Çatalcaspor forması giyen, gelecek vaadeden orta saha oyuncusu Hakan Arslantürk ile anlaşmıştır. Hakan kariyerinde Diyarbekirspor, Zonguldak Kömürspor formalarını da terletmişti. Hakan Arslantürk’e hoş geldin diyor ve Lacivert-Beyaz forma altında başarılar diliyoruz.” şeklinde ifadelerde bulundu.

FETHİYESPOR GRUBUN LİDERİ

Ligin ikinci yarısıyla birlikte Fethiyespor forması giyecek Hakan Arslantürk, yeni takımıyla şampiyonluk peşinde koşacak. Fethiyespor, mücadele ettiği 3. Lig 3’üncü grupta ilk yarıyı 43 puanla lider tamamladı. En yakın rakibi Esenler Erokspor’a 9 puan fark atan Fethiyespor şampiyonluğa doğru ilerlerken, kadrosuna yaptığı genç takviyelerle şimdiden 2. Lig için büyük yatırım yapıyor.

Hakan Arslantürk, Fethiyespor formasıyla ilk maçına 16 Ocak’ta Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşısında çıkacak.

HABER / Hüseyin EKİNCİ

Editör: Haber Merkezi