Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği’nin olağan genel kurulu yapıldı. Dernek binasındaki genel kurulda, mevcut başkan Turgut Papila yeniden adaylığını koydu. Papila’ya rakip çıkmadı.

Olağan genel kurul divan başkanı ve üyelerin seçimiyle başladı. Kadir Abanoz, Selçuk Koçaklı ve Sadık Ertaş’tan oluşan divanın belirlenmesinin ardından genel kurul, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, maden şehitleri ve hayatını kaybeden Fenerbahçe Spor Kulübü eski sporcuları için yapılan bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Turgut Papila’nın tek aday olduğu genel kurulda, üyelerin tamamı başkan adayı için geçer oy kullandı. Bunun üzerine Papila, Zonguldak Fenerbahçe Taraftar Derneği başkanlığına 4’üncü kez seçildi.

Papila başkanlığındaki dernek yönetiminde Meral Özçelik, Hakan ÜşümüşNaci Orhan, Levent Sürmen, Volkan Köse, Ali Demirsoy, Engin Akcın, Yiğithan Bayrak, Aycan Gençer ve Ramazan Gökdere yer aldı. Denetim kurulunu ise, İsmail Özmekik, Uğurcan Yarbaşı ve Sadık Ertaş oluşturdu.

Editör: Haber Merkezi